Új hozzászólás Aktív témák
-
naacheetoo
újonc
válasz
dodopek #14484 üzenetére
1e269683s
Nem eléggé vigyáztam rá semmi sérülést nem okoztam. Megmondom őszintén talán mintha rémlene, hogy regisztráltam. Azért fura, hogy ha tönkrement, hogy pont az ment tönkre, mert úgy számoltam a megvételekor, hogy ki fogom tudni használni a VGA-t , de utána jóval kevesebb időm akadt, mint gondoltam volna, szóval szinte alig futott terhelés alatt. -
nRu3
addikt
válasz
dodopek #14437 üzenetére
Köszönöm hogy megérted
a höm 45 C fok körül van, mivel én nem játszom így nem tartok hogy nagyon felmenne a hőmérséklete tartósan, de mivel a deszkát szétszedtem ki lett pucolva, így a hűtés is kapót egy frissítést és talán most jobban is hűt . Gondolkodom idő előtt az ssd cserére , de egyenlőre még elég húzósak, míg a proci és ram összesen 14e pénz volt .
-
ferikek
aktív tag
válasz
dodopek #14124 üzenetére
Szia,
köszi a választ! Volt egy sejtésem, hogy ez ilyen... érdekes, ha Apple meg tudja oldani... na mindegy, ettől függetlenül nagyszerű gép (nem én használom, egyik közeli rokonomnak volt vettük, mivel blue-ray lejátszó volt a fő szempont (az elődje egy Toshiba A660-13V volt), de én is nézegetem ha tudom
)
azért egy levelet a Toshibának írok, hátha a későbbiekben javítják ezt -
SZIGMA
aktív tag
válasz
dodopek #14047 üzenetére
Én se emlékszem már melyik volt,de nagyon gáz volt.
Fokozta az élményfaktort, hogy:
- ismerős
- anyukájának ajándék
- csak win7 lehet
- az irodai informatikus és a szomszéd "szakember" már elvérzett rajta
- másnapra kellSzóval 2-3 óra keresés és anyázás után BIOS-t frissítettem a zsír új laptopon (ami vicc).
Nem is nagyon foglalkozom Toshibákkal, valahogy (legalábbis számomra) több a szívás velük, mint a többivel.
(ez az én véleményem, 3-4 darab után, semmiképpen nem szeretnék háborúba keveredni a márka topikjában a márka kedvelőivel, használóival, szóval akinek nem tetszik ezen vélemény az egyszerűen hagyja figyelmen kívül)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged