- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Tőzsdére lépés miatt egyezkedik az OpenAI és a Microsoft
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Projektor topic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
Semmi gond vele, nekem is az van, csak éppen egy kategóriával alacsonyabb gépben. A kérdés az, mire kell a gép, és mennyi időre. Ha asztaliról vált valaki, nagy az esélye, hogy megszokásból úgy érezi mondjuk egy év után, hogy kicsit fejleszteni kell. Mert hátha akkor jobban fut XY program. És a notiknál is van némi lehetőség a fejlesztésre, de mire mondjuk odakerül a sor, a 800-as FSB-s, olcsón megvehető Core 2 Duo-k nem fognak belemenni. Az én notim egy éves. Mikor megvettem, nem gondoltam volna, hogy valaha is procit cserélek rajta. 1 éves korába került bele a Core Duo. Időközben kétszer bővítettem ram-ot, szívem szerint a vga-t is fejleszteném, de nem lehet. Csak ennyi. A lényeg, notinál különösen végig kell gondolni, mire és mennyi időre kell, mennyit akarsz később rákölteni, és ennek megfelelően választani. Magamat ismerve nem vennék most 945GM chipsetes notit. De ez én vagyok, én csak elmondtam, szerintem mire érdemes ügyelni.
Személyes vélemény: az általad linkelt gépet nem igazán tudom besorolni. Ha valakinek játékra kell, arra gyenge, és nem időtálló. Ha viszont nem kell játékhoz, akkor tök felesleges a GF7300, én inkább áldoznám a pénzt valami masszívabb, erősebb akksival rendelkező gépre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Zephyrus Gamer laptop gyönyörű állapotban.
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- ThinkPad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest