Aktív témák
-
Loretto
veterán
n számú téma foglalkozik ezzel a problémával, kérlek keress egy szimpatikusat Bővebben: link itt esetleg nézz körül, ezt zárom.
Mod.: Liksoft kollegát keresd meg...
Mod2.: itt is van. -
liksoft
nagyúr
2 lehetőséged van. Reménykedsz, hogy az install még nem írta felül a cuccodat. Ezért egy 3. winyóra install op, gdb fel. A mentendőre NE installálj semmit, és NE használd, mert egyre biztosabban fogja felülírni, ha már nem tette meg. Az új mellé betéve a gdb-vel próbálj menteni. Ha szerencséd van, meglesz. Ha nem, a döglött winyót megpróbálhatjuk lementeni. Ez ügyben keress meg telefonon napközben.
-
futár
senior tag
Sajna későn jutott el a tudatomig, hogy letöröltem a munkám is. Telepítettem rá op. rendszert. Duplán bosszantó, hogy egy másik vinyóra csináltam biztonsági mentést, de az halt meg. Ezért kérem a segítséget. Vagy a régi vinyó adatvisszaállítása, vagy a meghaltról adatmentést.
-
futár
senior tag
Gyorsformáztam a vinyómat. Volt rajta egy létfontosságú anyag. Van-e mód a visszaállítására. Nagyon fontos!
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged