Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nRu3
addikt
De hiányzik az olipmia, izgalamsabb hétköznapok voltak és legalább volt mitt nézni a tv-ben

-
tiv61us
őstag
válasz
Shadowfax
üzenetére
Ja csak Hollandiaban a nepek nyaron gorkoriznak, telen meg annyi jegkoris csuszkal a befagyott csatornakon, mint ahany bicajost latsz egy jo ki csongradi kocsma korul

szoval az ott nemzeti sport
bar az erdekes, hogy mi ettol meg nem vagyunk olyan jok a Tour de France-n
[Szerkesztve] -
Shadowfax
addikt
Igen, tudom, korábban már írtad, hogy mi a helyzet Jászberényben.
Szomorú... 
Bár az az igazság, hogy egyes a kajak-kenu szakosztályok is olyan állapotban vannak, hogy ihaj... s mégis számos (arany)érmet hoztunk el különböző világversenyekről. Na, ezek előtt a sportolók előtt emelem a kalapom igazán.
A legfőbb gond a pénzhiány - illetve az, hogy kissé furán van szétosztva a pénz egyes sportágak közt.
Khm...khm... -
tildy
nagyúr
válasz
Shadowfax
üzenetére
Otthon lehetnénk... Otthon lehetnénk, ha.... Ha lenne a srácoknak hol edzeni. Csak nincs. Jászberényben kb. 10 éve nincs jégpálya. Annak idején volt, még a LEHEL-es időkből, és most úgy néz ki épül egy. Így nem marad más , mint a görkori,vagy az állandó Budapestre felmászkálás.
Ne feledjük, ez a kisváros 3 versenyzőt is szerepeltett Torinóban. El sem merem képzelni, mi lett volna, ha tudnak rendesen gyakorolni... -
Shadowfax
addikt
Ez már milyen király beszólás volt!

Nem vagyunk egy ''téli nemzet'', mivel nincsenek magas hegyeink, s a tél is viszonylag enyhe (nem a mostani
), de szerintem a gyorskorcsolyában élen lehetnénk. Ahogy Hollandia sem a havas lejtőiről ismert, de mégis gyorskoriban nagyon ott vannak a szeren.
S a magyar fiatalok mostani jó szereplése okot adhat a bizakodásra. 
-
Shadowfax
addikt
A magyarok eredményei

alpesi sí:
Marosi Attila: óriásműlesiklás 38.; műlesiklás 42.
Tuss Réka: műlesiklás 49.; óriásműlesiklás 41.
sílövészet:
Tagscherer Imre: 20 km 78.; 10 km sprint 76.
Gottschall Zsófia: 15 km 80.; 7,5 km sprint 82.
bob:
kettes (Gyulai Márton, Pintér Bertalan): 29.
négyes (Gyulai Márton, Kürtösi Zsolt, Margl Tamás, Pintér Bertalan): 24.
sífutás:
Gyenesei Leila: 10 km klasszikus stílus 69.
Tagscherer Zoltán: 15 km klasszikus stílus 77.; sprint 44.
műkorcsolya:
Tóth Zoltán: 24.
Hoffmann Nóra, Elek Attila jégtánc: 16.
Sebestyén Júlia: 18.
Pavuk Viktória: 23.
rövidpályás gyorskorcsolya:
Darázs Péter: 1500 m 11.; 1000 m 12.; 500 m 10.
Knoch Viktor: 1500 m 5.
Huszár Erika: 1500 m 4.; 500 m 13.; 1000 m 11.
Darázs Rózsa: 1500 m 20.; 500 m 22.; 1000 m 21. -
Shadowfax
addikt
-
nRu3
addikt
Köv olimpia 2év mulva kinában

-
nRu3
addikt
Visszont ez az olimpia megint olimpiának nevezhető
elentétben athén, salt lake city-vel, itt nem nagyon szólt bele a politika, igaz 1-2 szituáció volt de atol is eltekinthetünk. -
feise
aktív tag
Closing Ceremony? hogy tetszett? sztem nagyon jó volt.. jobb, mint a megnyitó!
-
Integra
titán
pedig hogy drukkoltam a finneknek....
de grat a svédeknek, ők voltak a jobbak -
nRu3
addikt
Itt a Torinoi 2006 éremtáblázata ,elvileg töbet nem osztogatnak és nem is vesznek el

Gold Silver Bronze Total
1 Germany 11 12 6 29
2 United States 9 9 7 25
3 Austria 9 7 7 23
4 Russia 8 6 8 22
5 Canada 7 10 7 24
6 Sweden 7 2 5 14
7 Korea 6 3 2 11
8 Switzerland 5 4 5 14
9 Italy 5 0 6 11
10 Netherlands 3 2 4 9
- France 3 2 4 9
12 Estonia 3 0 0 3
13 Norway 2 8 9 19
14 China 2 3 6 11
15 Czech Republic 1 2 1 4
16 Croatia 1 2 0 3
17 Australia 1 0 1 2
18 Japan 1 0 0 1
19 Finland 0 6 3 9
20 Poland 0 1 1 2
21 Slovakia 0 1 0 1
- Belarus 0 1 0 1
- Great Britain 0 1 0 1
- Bulgaria 0 1 0 1
25 Ukraine 0 0 2 2
26 Latvia 0 0 1 1 -
nRu3
addikt
Svédek meg is nyerték megérdemelten

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Második harmad után 2-2, nagy gyilkolás lesz itt a végén

-
nRu3
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem szokot előfordulni hogy ekkora távon a befuton dölt ell a dobogo
-
Motion_Blur
félisten
50km férfi sífutás utolsó körében mit műveltek!!

-
nRu3
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
szerintem is, de bizom benne hogy nekünk nézöknek gólokban gazdag jó mecs lesz
-
Sianis
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát minden meglehet, remélem, hogy a svédek nem ajdák könnyen a szomszédoknak az aranyat, sőt remélem, hogy csak egy ezüstöt dobnak oda.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sianis
addikt
Hmm...tegnap néztem a jégkorong elődöntőket, svédek szimpik voltak, szóval nekik szurkolok a döntőn, illetve 3. helyért az oroszoknak. Csehek nem játszottak szívvel, az oroszok meg kemények voltak nagyon, nem figyelt a finn gyerek, hát felmászott a falra rendesen. azt sajnálom, hogy Kanada búcsúzott, de ha nem nyomják keményen, akkor nincs ott a helyük tényleg, pedig én Kanada drukker vagyok, de most azt mondom, hogy majd legközelebb jobban összeszedik magukat, mert ez a 7. hely nem elfogadható.
Műkorcsolya hozott meglepetést, bár az orosz ''nagymester'' meg úgy csinálta, mintha a 4-3-2 -es figura annyi lenne, mint hátrafelé korcsolyázni. Gálán is tetszett, hogy 2 teljes műsort leadott és még mikor mindenki visszajött a jégre, akkor sem spórolt!
-
Shadowfax
addikt
A tegnap este legjobb híre: Plushenko nem vonul vissza!!!
Azt mondta, hogy még fiatal, s benne van még egy Olimpia! 
-
nRu3
addikt
A tegnap esti gála vége nagyon tetszet, Edvin Martonal a Madonnás Hung Up remixelése főképen, az volt az igazi ráadás

-
nRu3
addikt
Jégkorongban svéd-finn döntő vagyis skandináv rangadó vasárnap.
-
Shadowfax
addikt
válasz
sharpapa
üzenetére
Nem mindig ''ugyanaz'' az orosz győz minden kategóriában. Példának okáért: 2002-ben Jagugyin nyert a férfiak közt, most Plushenko. Mindkettő messze a legjobb volt.

Bár Arakawa tényleg megérdemelten győzött - ehhez kétség sem fér -, de azért az oroszt a 3. helyre rangsorolni Cohen 2 esése után...
-
sharpapa
senior tag
-
-
nRu3
addikt
Azt nem tudni lesz következménye Szluckaja beintése a pontozóbirok felé?
-
sharpapa
senior tag
Tegnap este ki nyert a nőknél?
-
Shadowfax
addikt
Most van az MTV 1-en a Műkorcsolya gála! Nézzétek!

-
nRu3
addikt
Kiváncsi vagyok én is ki nyeri a címet ell, de aki megnyeri megérdemelten

-
WillChi
őstag
Az NHL tele van európai játékosokkal, és szvsz nem véletlenül. Az Amcsiknak van pénze fenntartani egy ilyen bajnokságot, de azért játékosokra is szükség van... Itt most kijön, hogy kinek milyen csapata van, és éppen milyen formába tudták hozni őket. Szerintem, a látott forma alapján a Finnek lesznek a nyerők.
-
nRu3
addikt
válasz
Latissimus Dorsi
üzenetére
Arakawaval semmi gond nincs ő nem hibázott, igy ő megérdemelte, csak a 2. és 3. hely az a nagy ?jel Cohen tényleg jobb volt e?

A mi lányaink sajnos megint gyengén szerepeltek és úgy néz ki Sebestyén Juli Budabesten volt csúcs formában , és most már csak szenved a mezőnyben
-
Latissimus Dorsi
senior tag
-
nRu3
addikt
Tegnap sikerült a pontozó biroknak a női műorcsolyán bizonyitani hogy a pontozásuk még mindig szimpátiára alapul és annak adják a dobogot akinek ők akarják és nem a sportolo teljesitménye alapján

-
_Yvorl_
tag
Az a gáz ezzel a dopping és sportkérdésel csak hogy a mai sportok nagyrészében csak akkor lehetsz jó ha doppingolsz is. Mert az élsportba a többség doppingon él. csak az a kérdés miylen doppingon. (Van az a élsportoló aki doppingol és van az aki nem bukik le)Mert vannak gazdag osrszágok ahol van pénz arra hogy egy lépéssel előrébb járjanak a doppingkifejlesztők mint a doppingellenőrzők és vannak oylan országok ahol nincs ennyi pénz. Plusz attól se lennék meglepődve ha az előbb emlitett gazdag országok doppingkutatói vagy közvetlenül, vagy áttételesen benne lennének azokbana szervezetekben akik a doppingiolást ellenőrzik és sugnának hogy mit is kell figyelni pontosan, na persze ugyelve arra, hogy nagyrészt azt dobják be amit az ő sportolóik csak egy két évvel ezelőtt használtak és akkor még nem minősült doppingnak.
Plusz mégegy dolog a doppingról azért ahoz hogy az hasson kel mögötte lenni egy elég komoly befektetett munkának mert pl én akárhány bogyót szedek be attól még nem leszek olimpiai bajnok semilyen szamban se.
Szóval mivel igazábol kmolyan kiszűrni nem lehet hogy most ki doppingol ugye és ki nem így elég igazságtalannak tartom, hogy azoknak van esélye akik gazdagabbak és nehezebben vagy egyaltalan nem kimutatható szereket tudnak használni. Így én igazából azt mondanám valamiylen szinten elnézem a dolgot mondjuk csak ne legyen egészségkárosító, MErt ha rejtéjesen kezdenek elpatkolnia sprortolók, akkor igenis kinyomoztatnám és ot súlyos száz éveket osztanák ki. Aztán mivel nem vagyok orvosnem tudom léteuzik e oylan dopping ami nem károsit lehet huylesseget beszelek. -
nRu3
addikt
Hee-hee
az amcsi és kanadai hokisok kiestek takarodhatnak haza

A negyeddöntökre csak europaiak maradtak

-
tiv61us
őstag
Most itt eppen siugras megy, hat egyszer felmentem egy ilyen nagysancra, na nem akartam siugrani, csakugy, es leneztem, hat vazze...
aki ott nekiindul 2 ilyen fucken leccel az mar nalam bajnok
-
nRu3
addikt
Ma az egyik sport csatornán halotam -látam hogy
egnap a jégtánc kürben az amerikaiak akik megszerezték a 2.helyet ,volt 1nagy hibájuk amitöl 1pont levonás járt volna( egylábas forgás féle volt és a lány a kombinácio közben letete a másik lábát) ma hivatalosan kiadták a pontozok a tegnapi ténykedésüket miért menyit mire adtak, de a pontozok ezt nem veték hibának azt az elemtet ,sőt nagyon jónak minősiteték, pedig a viszajátszásokban az nagyon is látható és ezel a hibával a dobogorol is lekelet volna csuzsniuk, de hát ugye bár a pontozok fügetlenek

-
raczger
őstag
nemtudja valaki, hogy mikor közvetíti valamelyik a szánkót ill. a síugrást?
-
--TIKI--
tag
canada-csehország 3:2

hoki
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
Letölthető koris videok!: [link]
-
XSiGma
aktív tag
szegény jégtáncosok mekkorákat zúztak...

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem tudja valaki, hogy mi volt pontosan a szám címe? Lord of The Dance - ???
Előre is thx
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Most sikerült megnéznem Joubert kűrjét. Tudom, hogy sokat hibázott, de az utolsó 1,5 percben engem végig rázott a hideg! Mit művelt?? Mondjuk a zene is nagyon jó volt, de nekem ez 1,5 perc tetszett a legjobban eddíg az egész olimpiában
Remélem nem hagyja abba 
-
orkester
őstag
Sziasztok!
Csak most láttam meg ezt a fórumot!
Nekem a síugrás, meg a curling a kedvencem. Bár mindegyiket szeretem, kivéve a jégtáncot.
(Ez csak Párom szereti)
Sokkal jobban kedvelem, mint a nyári olimpiát.
Ha tehetem megy a Eurosport.
-
--TIKI--
tag
mennyi lett az USA-SWE jéghoki mecs 1-2

-
tildy
nagyúr
válasz
Shadowfax
üzenetére
v'aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ez szep volt Erika!
Ma is fut a 3 jaszberenyi gyorskoris, a pecsi Knoch Viktor (remelem jol irom a nevet) nem, de remelem a kisdarazsak es a Huszar lany okoz meg nekunk kellemes perceket....
Es meg meri valaki azt mondani, hogy nem kell Jaszberenybe jegpalya
A francokat, dehogynem kell... -
nRu3
addikt
végre nem azért kelet izgulni hogy megelőze az utolsó helyezetet

-
pink75
aktív tag
ez biza nem sámli

-
Shadowfax
addikt
Huszár Erika a döntőben!
(Rövidpályás gyorskori 1500m.) Ismét pontot fogunk szerezni!!!
Nézzétek - este 10 előtt lesz valamikor! 
-
phanfantom
senior tag
Vajon miért változtatták meg az MTV-n, az összefoglalók során, két bejátszás közötti olimpiai logó alatt hallható rövidített olimpia ''dalt'', vagyis a szép női hangot, most(pár napja) lecserélték valami gépies zörejre
Remélem megértették miről is beszéltem
Szóval nekem nagyon tetszett, ahogy az elején csinálták.( maga a főcímdal is eleve tetszik
) -
Shadowfax
addikt
Nos, sajna pont lemaradtam a Super G újraindításáról...

Aamodt nyert (3. olimpiai aranya Super G-ben!) - fantasztikus sportember!
Herminátorom ''csak'' a 2. - de neki is nagy gratula. 
A síugrás is izgalmasan alakult - Koffler kissé elbénázta a leérkezést a 2. ugrásban, ezért 1 tizeddel megelőzte őt Morgenstern.
-
joe69
senior tag
nagyon remelem hogy leallitjak a superg-t, ez igy nem fair

-
csabicsepp
aktív tag
Szerintem a bírókat is jobban ellenőrizni kéne, nemcsak a sportolókat.
A sportolók között vannak igaz kik ''drogoznak'', a bírók között meg korruptak. -
Shadowfax
addikt
Plushenko-t autóbaleset érte. Szerencsére nem sérült meg. [link]
Már nagyon várom a holnapi Super G-t!
Hajrá Herminátor! 
-
pink75
aktív tag
mellesleg nem értem, a nyári olimpiákról kiszórtak egy csomó mindent, mert hogy a pontozásos sportágak így meg úgy, erre itt ez a fél csöves snowboard meg ez a mogul

-
pink75
aktív tag
mindig azt gondoltam, hogy a snowboard a kapucnis hülyegyerekek szórakozása, de ma ez az amerikai tyúk teljesen megerősített ebben a hitemben.

-
nRu3
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
és mind silány minőségü, sajnos mindent lassan ott szerelnek,de ez már a minőség rovására megy.
-
nRu3
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
inkább menének a piacra vissza árulni, meg hiába ugornak nehéz ugrásokat meg, az öszhatás a nézöknek anyira nem szép.
made in chine -
nRu3
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
lehet hogy ilyen formában akarnak esélyt adni a többieknek hogy végre aranyat nyerhesenek

-
Shadowfax
addikt
Szép volt, Plushy!
4 éve Jagugyinnak szurkoltam - most neki!
Messzemenően ő volt a legjobb, nem is volt kérdéses a győzelme. 
De azért kíváncsi vagyok, hol van az orosz ''utánpótlás''?
Eddig minden jégkorcsolya világverseny mezőnyében volt legalább 3 orosz tehetség, de most? 
-
Bencus88
nagyúr
Nekem nagyon tetszett a game.Főleg a Sky Jumping.
Itt egy kis érdekesség:[link] -
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
műkorcsolya, férfiak:
1. Jevgenyij Plushenko (orosz) 258,33
2. Stephane Lambiel (svájci) 231,21
3. Jeffrey Buttle (kanadai) 227,59
4. Evan Lysacek (amerikai) 220,13
5. Johnny Weir (amerikai) 216,63
6. Brian Joubert (francia) 212,89 nekem ő is nagyon tetszett a rövid prog. alapján, a mai-t nem láttam
-
szeva000
addikt
Na de ilyet,hogy kikapjon a cseh jégkorong válogatott Svájctól!!

Még mindig nem hiszem el,de sejnálom is,mert a szlovák,cseh,finn csapatnak szurkolok
-
Evgeni Plushenko fantasztikus.
Micsoda plusz tz van a mozdulataiban, ami alig vagy semennyire sincs meg a többiekében.
Csak úgy hujogtam, amíg néztem a szabadprogramját, de amit a rövidben bemutatott. Huh.
Ilyen pasast akarok!
-
Motion_Blur
félisten
Azt hittem Plushenko jobban oda teszi magát (a végére), de így is vitathatatlan az elsősége

-
Solad
addikt
Gratula Viktornak Petinek es Eranak! Es persze csak igy tovabb!!!
-
nRu3
addikt
válasz
phanfantom
üzenetére
-
nRu3
addikt
válasz
phanfantom
üzenetére
az eurosporton halgathatod az ifjabik Knézy Jenőt

-
phanfantom
senior tag
Nem konkrétan sport, de idevág. Imádom a téli olimpiákat
Mindenesetre számomra más varázsa van, mint egy nyárinak, az biztos, lenyűgöző. Lillehammer-től vannak igazán emlékeim
Viszont amiért írok az az, hogy fura Knézy Jenő kommentárja nélkül nézni a hoki meccseket, ez korábban ugy belém ivódott...de azért így is jók a meccsek
Salt Lake City-i olimpián itteni idő szerint éjjel játszottak, és volt egy feeling-je, amikor nézte az ember....Talán azért is jó így, mert 4 évente van ilyen nagy esemény, és így emlékezetssé válnak ezek a dolgok
-
nRu3
addikt
A páros mükorcsolyába a kinaiak csúnya esése után szünet beiktatásával ,után a alefutot kürükben sok hibával mégis megörizték a 2. helyet

szeretem a mükorcsolyát de valahogy amit ők csináltak csak kapálozás volt a végtagjaikal , semmi müvészi őszhatás nem volt semmi szép élvezhető dolgot nem produkáltak, csak azért mert valahogy lefutoták a kürt.enyi erővel mindenki esni fog egy csunyát és sajnálatbol dobogos lehet
made in china
-
tiv61us
őstag
Ez valami fantasztikus eredmeny!!!!!
Nem is tudom volt-e mar ilyen?
Nekem ez feler egy nyari olimpiai elso hellyel es komolyan mondom!
es most olvasom, hogy 16 eves
nagy nagy gratula!
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Erika is továbbjutott az előfutamból az elődöntőbe!

-
Calogero
addikt
Rövidpályás gyorskorcsolya most a Eurosport-on.
Knock Viktor Final A- ba jutott, megverve a címvédőt
Darázs Péter pedig Final B résztvevője.

-
Kephamos
addikt
Sorry. Bambaság, fél egészség.

-
tiv61us
őstag
Ezt en is igy tudtam, hirtelen nem is tudtam melyik valogatottra gondol? Mondjuk en sem vagyok nagyon jaratos a teli sportokban - maximum a 25 km-es szabadstilusu forraltborivasban lennenek eselyeim-, de a mi csapatunknal mar az kisebb csoda lenne ha kiharcolna egy olimpiai reszvetelt, nemhogy eremesely!
Noi mukoriban van egy halovany eselyunk helyezesre aztan passz. -
Integra
titán
ki kommentálta a megnyitót? csisztu?

-
Kephamos
addikt
A jéghoki válogatottnak vannak éremesélyei?
Ha jól hallottam, akkor Kanadával játszák az első meccsüket, ami nem valami jó kezdés, rögtön az egyik legerősebb csapat ellen kell helytállniuk. -
tildy
nagyúr
Ideírnám amit az OT-ba is írtam:
Gimis osztálytársaim (Huszár Éva és Huszár Ágnes) hugicája (Huszár Erika) a téli olimpián
hihetetlen és elképesztő . Hajrá Erika, hajrá Jászberény[link]
Bocs , hogy beírtam ide, de én őt személyesen is ismerem, és hát hihetlen ez a család (Mindenkinek elég sok köze van a sporthoz).
Emellett szintén van még egy berényi lányzó, szintén gyorskoriban Hajrá Rózsa neked is[link]
Ezenkívűl van még egy berényi
arázs Péter.
Szurkolunk nektek
Erika már régóta ott van a toppon, többször volt görkori eb érmes is!!!
Ráadásul mint mondtam, ismerősöm is, hisz az egész Huszár család ott volt szinte minden gimis tanár-diák-szülő sportversenyen

-
bagyulajuve
addikt
Hajrá Poth Diána, ha ott lesz és HAJRÁ MAGYAROK
-
feise
aktív tag
nagyon szép volt a megnyitó!!! a Ferrari nagyon ott volt, meg Pavarotti! a tüzijáték is!! szal grat nekik!! mondjuk felröhögtem, amikor apvarottinak begerjedt a mikrofonja!!
Olasz technika ;) -
A doppingolás valóban sportszertlen, de egy bizonyos eredmény szint felett az új csúcs eléréséhez vagy extra jó testi erônlét és szerencse kell, vagy egy kis serkentô szer.
Az emberi testnek véges a hatékonysága. Ez van.
Aki nem bírja, ne menjen sportolónak.
Én egyébként antisport vagyok.
Sosem éreztem kedvet a testem sanyargatásához. Gyalogolni, tollaslabdázni szeretek, de mást, nem.
A téli sportokhoz semmi közöm sincs, és nem is lesz. Egyszer vettem fel sílécet, de annyira csúszott, hogy lenullázódott a biztonságérzetem. Na, mondtam magamban: ez nem szórakoztató. Így jártam a koricipôvel is, többet csúsztam a hátsómmal mint a pengéivel a jégen.
Veszélyesek a téli sportok, éppen ezért elhlve nézem a sportolókat. Hihetetlen, hogy mire képesek. -
Nagyon kedvelem az Olimpiákat. Nézem a megnyitót.

Az athéni nyárinak mekkora pazar megnyitója volt!
Az Olimpia alatt elhiszem, hogy lehet egység az emberek között. Olyan megható.
Nagy öröm, hogy két évente lehet látni a láng fellobbanását.
Ui.: A téli sportok vizes sportok.
Mindhez kell a fagyott víz, hó vagy jég. -
nRu3
addikt
remélhetöleg nem lesznek doping ügyek és nem fognak egyes országok kedvéért sportolokat kizárni és lepontozni mint ahogy az salt lake cityben volt.
-
joe69
senior tag
ha jol latom meg nincs topikja

Ma lesz a huszadik teli olimpia megnyitoja Torinoban. En legjobban a lesiklo szamokat, a siugrast es a hokit varom.
Szurkoljunk a magyaroknak a tisztes helytallasert!
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple asztali gépek
- Elden Ring
- SSD kibeszélő
- World of Warships
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook aiR m2 Midnight '13,6 8/256GB
- Asztali PC i7 10700K RTX 3090 24GB 32GB 3600MHz 1TB NVME 1TB HDD
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Akkor tekernek csak igazán!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Magyar meg csak egy - de valamilyen szinten ő már félig-meddig francia. 

Szomorú... 

Ezaz!

![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060225/i0001C7457f3c5e2a3d41_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)

egnap a jégtánc kürben az amerikaiak akik megszerezték a 2.helyet ,volt 1nagy hibájuk amitöl 1pont levonás járt volna( egylábas forgás féle volt és a lány a kombinácio közben letete a másik lábát) ma hivatalosan kiadták a pontozok a tegnapi ténykedésüket miért menyit mire adtak, de a pontozok ezt nem veték hibának azt az elemtet ,sőt nagyon jónak minősiteték, pedig a viszajátszásokban az nagyon is látható és ezel a hibával a dobogorol is lekelet volna csuzsniuk, de hát ugye bár a pontozok fügetlenek