Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szia!
Ha van sok időmakkor az optimize system opciót választom ott balra, de egyébként csak simán elindítom a zöld playgombbal. Asszem az a /space, de ebben most nem vagyok biztos.
Nálam ritkán marad piros, ha volt is, csak a dc miatt volt.Sztem nálad is az lehet.
De van amikor 2x végig futtatom, és akkor mindent megcsinál. Persze amint újraindítom a dc-t, megint sok a piros.
-
törölt tag
cóval... szanaszét volt töredezve vinyó, de megoldottuk... ezt fentebb is írtam...
viszont pár napja marha lassú videonézés közben a gép, akad a film...és a játékok is leakadnak néha... ennyi a nagyon konkrét problémami lehet a baj?
-
törölt tag
válasz
gromble_ziz #96 üzenetére
akkor még kiegészítneém azzal, hogy mien jó lett a dizájn
tök jók a clusterek 3D-s nézetben
-
törölt tag
válasz
gromble_ziz #84 üzenetére
az o&o nálam bevált, jól rendbetette a vinyót
-
törölt tag
válasz
gromble_ziz #63 üzenetére
nem emléxem pontosan mi volt a hiba
azt tudom, hogy bejelöltem az opciót, le is foglalta a helyet, de nem akaródzott letöltést folytatni... szerdán tudom megnézni otthon, mi volt a baj
ezzel szemben az imeshnél tökéletesen műxött ez a dolog -
törölt tag
hát igen... de én csak csupa szükséges és jó dolgokatr töltöttem le...
egyébként a dc nagyon összetöredezíti (ezt jó megaszontam) a vinyót, és hiába antidefragolok, akkor nem'tom tovább folytatni a file letöltését...mert vmi hibát jelez
-
törölt tag
nahát én kipróbáltam az o&o defragot... hát mit monnyak...
a kis 20 gigás vinyómmal 10 perc alatt végzett...
a 30 gigás vinyóm ellenőrzése közben 2x kellett leállítanom, de harmadik indításra hagytam végigfutni... 6(!) órán keresztül csinálta, de az utolsó clusterig minden a helyén és tökéletesen és gyorsabban fut a gépszóvel plussz pont nekije
-
törölt tag
válasz
mrdoubleb2 #50 üzenetére
ez a baj, hogy nem tud vele mit kezdeni... átmásolom másik partícióra a filmet, ott leellenőrzöm, és semmi gond, aztán ahonnan másoltam azt is leellenőrzöm, semmi gond, viszont amikor visszamásolom, akkor ugyanúgy töredezett... lehet, hogy az avi fileokhoz kiadott progit kéne lefuttatni rajtuk? most nem jut eszembe a progi neve, de pár 100 k csak
talán antifreeze, vagy mi
-
törölt tag
no meg előkészíteni a háború és békét
na jó, elég egy jó hosszú cigi, monnyuk egy 120as eve
de válaszojjon má aki tud: a filmeket mér nem töredezeccségmentesíti? konkrét probléma fentebb -
törölt tag
hát ha kékítene én olyan nyugodt lennék... de a 80% piros marad még mentesítés után is... 25% szabad helyem van, és a befejezetlen letöltéseim is alig haladják meg a vinyó méretének 10%át... mégsem boldogul a beépített... dirib-darabban van a vinyóm, és a túl sok piros ellenére, gyors a rendszer nincsen semmi baj... viszont nem értem mért nem képes 10 gigán összepakolgatni a fileokat, amikor a legnagyobb fileom 700 mega körül van... sztem a beépített úgy ... ahogy van...
szóval aszongyátok, hogy o&o?
ja igen, közben + kérdésa filmeket mért nem mentesíti? ha átmásolom másik partícióra, semmi gond nincsen vele, viszont ha visszamásolom mentesítés után, akkor ugyanolyan töredezett...ezt nem értem
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest