Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- …és akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz
daveoff
üzenetére
Nekem most van kedvem játszani, nem vagyok nagy pro (159/69/19, de ha van tank, akkor 171/55/21), de EMS-ékkel a challenge elég szépen lemegy! Kivéve, ha zero épp pistol only napot tart!

Jelenleg élvezem, hogy meglett a DZ50, vásárolgatok, kraftolgatok, van így fejlődés is, most jön az, h finomhangolom a drágámat, ill. specializálódni kellene vmire, mert az, h mindenki csak a DPS/Heal vonalon szaladgál az elég egyhangúvá teszi a küldiket a csapat részéről.Napizunk, DZ-ben farmolgatunk, ha úgy van, ill. nálam még ott a maptakarítás is. (van jópár mellékküldi szabadon
)
A hétvégén indítom a második karakterem, akivel a sztorit helyezem előtérbe, belőle lesz egy bazi nagy tank!Várom már a köv. kieget, hiszen bejönnek a SET itemek, amik felforgatják a dolgokat a setbónuszukkal.
Sokan panaszkodnak, h nem esik csak ritkán HE tárgy/fegyó. Most az jobb lenne, hogy minden bossból az potyog? Teljesen elértéktelenedne az egész, nem értem őket. D3-ban megtanultam, h ki fog esni aminek kell, csak idő kérdése! Nálam napi 4 óra játékkal átlagban kétnaponta esik egy HE cucc, ami nekem pont ideális. Ha jó, akkor upgrade és megyek reforge-olni, ha nem jó, akkor pedig alapanyag lesz belőle.

Bár nekem nem nagyon van ami nem jó, mert a tanknak a skill kell meg a HP, vmelyikre úgyis ad, ha meg túl firearmos, akkor meg reforge és kész.Szóval várunk vissza Mester!

-
mettek
addikt
válasz
daveoff
üzenetére
hasonnlóan vagyok vele én is. Dz-ben kiegyenlítetlen ha egy csapat rogue-ozik, az 50-es szint némi cél lehet a felszerelések miatt de az nagyon lassan jön össze plusz hót unalmas a farmolgatás, ugyanazoknak az NPC-knek a lenyomása. Napi küldi még ok de az is csak ismételgetés. A játék kb ennyi volt.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)