Hirdetés
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- Steam Deck
- Kompakt vízhűtés
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
foxymaxy
senior tag
válasz
alibiman
üzenetére
szvsz ez az "összesküvés elmélet " sántít
már csak a saját nevembe beszélek de én azt vettem észre hogy random dobálja, párnapig taktikus utána heal, aztán meg dps és ezt random váltogatja meg kevergeti 
egyszerűen agyf@szt kapok hogy nem tud dobni az öt cf szethez semmit mind az ötből már csak 1db hiányzik és van amelyiket már hónapok óta hajtom és semmi, 3 zsák 1mellény és egy kesztyű hibádzik és a vicc hogy még csak sima szettből sem dob olyat, na itt van az ármánykodás![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
már csak a saját nevembe beszélek de én azt vettem észre hogy random dobálja, párnapig taktikus utána heal, aztán meg dps és ezt random váltogatja meg kevergeti 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)