Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
 - iPad topik
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
 - Milyen notebookot vegyek?
 - RAM topik
 - Milyen monitort vegyek?
 - Apple asztali gépek
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Vezetékes FEJhallgatók

- 

PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Anonymus23
veterán
válasz

pendre54

üzenetére
						De mik a fő értékek? Mert az is meghatározza, hogy mit lehet rajta eltekerni.
Általánosan én így raknám össze a PvE taktikus szettet, másnak írtam le PM-ben, de berakom ide is, nem szentírás, csak elképzelés:
Taktikus:
Igazából ugyanaz mint bármelyik PvE szett, kisebb változtatásokkal:
Amiben nem vagyok biztos, hogy kell-e mindenhova elektro, azaz nem-e felesleges a full elektro, mivel elképzelhető. hogy a végén már nem emel annyit, mint kellene, azaz nem lineárisan emelkedik a szint.
Persze van benne néhány különbség egy strikerhez képestA fő érték mindenhova Elektro, persze ez nem biztos, hogy kell, valószínüleg nem, azaz néhol a HP is befigyelhet simán (szerintem max 2 helyen, de inkább 1)
PvE
Mellény: Páncélsebzés+Képzettség töltődés (Páncélsebzés vagy képzettség helyett lehet HP is, képzettségről lent bővebben) Lőszer helyett lehet rajta +XP is, nem nagyon kellesz ezzel lövöldözni.Maszk: Páncélsebzés+Elitsebzés. Szerintem a +10000 képzettség nem dob rajta annyit, mint mobok ellen a 8% páncélsebzés, szóval mindenképpen Páncélsebzés.
Térdvédő: Képzettség + alsó hármon: Elite sebzés + XP (nem gáz ha nincs, csak több XP-t kapsz) + bármi
Ezekből az Elite sebzés a fontos. Képzettség helyett ha Páncélsebzés van, az sem rossz.Hátizsák: Képzettség vagy HP, alul bármi.
Taktikus hátizsák helyett érdemes lehet olyan sárga cuccost berakni ami pl vagy visszahealel képzettség által okozott sebzésre, vagy ami full életerőn +15% képzettséget ad.Kesztyű: Páncélsebzés + Képzettség töltődés + akár pl 5% Életerő öléskor. Fegyver sebzés nem szükséges.
Tok: minden legyen maxos, alul HP vagy Képzettség töltődés vagy CHC
A képzettség töltődés cap: 50%, az 5. bónusszal eleve lesz 20%-od. Ahol lehetnek képzettség töltődések:
Mellény: 9%
Kesztyű: 9%
Tok: 7%
Módosítók: 5x3% = 15%
Ahogy látszik ez összesen már 60%, azaz pl tok + 1 módosító lehet más, de ha a Mellényen vagy Kesztyűn nincs akkor sem gond, ha vannak persze megfelelő módosítók. Ha úgy jön össze a 49 vagy 48% is teljesen OK!Fegyveren az alábbi tálentek legyenek: Kompetens + Tehetséges + 3. helyen ezek jól jönnek:
Ragadozó: visszahealel
Eltökélt: 7,5% cooldown (ki kell próbálni, hogy beadja-e skill killre, szerintem igen, mint a Tehetségest)
Tartós: 6% HoK
Vérengző: nem tudom működik-e a képzettségekre ha ilyen fegyver van nálad, de ha igen, akkor ez is durva sebzést tol pluszban elitekre+bossra (szerintem nem működik képzettségre, de hátha van valakinek tapasztalat és majd kiderül)A taktikusnál a 6. bónusz az érdekes, nem biztos, hogy előrébb van vele az ember, de mivel még nincs meg, nem tudtam kipróbálni, helyette inkább a fenti zsákok közül valamelyik.
Hát kb ennyi, lehet nyugodtan véleményezni.
 - 

arnikusz
veterán
válasz

pendre54

üzenetére
						Endre először is képet mert látni kéne alapból milyen az elektronika érték, mennyi a képzettség gyorsítása, az életerő és egzotikus sebzéstűrés maradjon. A könnyű geppityu sebzés max ha elktronikás Big Alejandrot használnál.
Mellênyen, hátizsákon van e löszer az ellenség páncél sérülésêt biztos pörgetném annak fênyében mik a fő jellemzők. 
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele
 - Jövedelem
 - iPhone topik
 - Fejhallgatós találkozó
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Milyen routert?
 - Samsung Galaxy Tab tablet topik
 - Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
 - iPad topik
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
 - További aktív témák...

- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
 - Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
 - 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (FOGLALVA)
 - Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
 - Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest