Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus23

veterán

válasz pendre54 #47081 üzenetére

De mik a fő értékek? Mert az is meghatározza, hogy mit lehet rajta eltekerni.

Általánosan én így raknám össze a PvE taktikus szettet, másnak írtam le PM-ben, de berakom ide is, nem szentírás, csak elképzelés:

Taktikus:
    Igazából ugyanaz mint bármelyik PvE szett, kisebb változtatásokkal:
    Amiben nem vagyok biztos, hogy kell-e mindenhova elektro, azaz nem-e felesleges a full elektro, mivel elképzelhető. hogy a végén már nem emel annyit, mint kellene, azaz nem lineárisan emelkedik a szint.
    Persze van benne néhány különbség egy strikerhez képest

A fő érték mindenhova Elektro, persze ez nem biztos, hogy kell, valószínüleg nem, azaz néhol a HP is befigyelhet simán (szerintem max 2 helyen, de inkább 1)

PvE
    Mellény: Páncélsebzés+Képzettség töltődés (Páncélsebzés vagy képzettség helyett lehet HP is, képzettségről lent bővebben) Lőszer helyett lehet rajta +XP is, nem nagyon kellesz ezzel lövöldözni.

Maszk: Páncélsebzés+Elitsebzés. Szerintem a +10000 képzettség nem dob rajta annyit, mint mobok ellen a 8% páncélsebzés, szóval mindenképpen Páncélsebzés.

Térdvédő: Képzettség + alsó hármon: Elite sebzés + XP (nem gáz ha nincs, csak több XP-t kapsz) + bármi
    Ezekből az Elite sebzés a fontos. Képzettség helyett ha Páncélsebzés van, az sem rossz.

Hátizsák: Képzettség vagy HP, alul bármi.
    Taktikus hátizsák helyett érdemes lehet olyan sárga cuccost berakni ami pl vagy visszahealel képzettség által okozott sebzésre, vagy ami full életerőn +15% képzettséget ad.

Kesztyű: Páncélsebzés + Képzettség töltődés + akár pl 5% Életerő öléskor. Fegyver sebzés nem szükséges.

Tok: minden legyen maxos, alul HP vagy Képzettség töltődés vagy CHC

A képzettség töltődés cap: 50%, az 5. bónusszal eleve lesz 20%-od. Ahol lehetnek képzettség töltődések:
    Mellény: 9%
    Kesztyű: 9%
    Tok: 7%
    Módosítók: 5x3% = 15%
    Ahogy látszik ez összesen már 60%, azaz pl tok + 1 módosító lehet más, de ha a Mellényen vagy Kesztyűn nincs akkor sem gond, ha vannak persze megfelelő módosítók. Ha úgy jön össze a 49 vagy 48% is teljesen OK!

Fegyveren az alábbi tálentek legyenek: Kompetens + Tehetséges + 3. helyen ezek jól jönnek:
    Ragadozó: visszahealel
    Eltökélt: 7,5% cooldown (ki kell próbálni, hogy beadja-e skill killre, szerintem igen, mint a Tehetségest)
    Tartós: 6% HoK
    Vérengző: nem tudom működik-e a képzettségekre ha ilyen fegyver van nálad, de ha igen, akkor ez is durva sebzést tol pluszban elitekre+bossra (szerintem nem működik képzettségre, de hátha van valakinek tapasztalat és majd kiderül)

A taktikusnál a 6. bónusz az érdekes, nem biztos, hogy előrébb van vele az ember, de mivel még nincs meg, nem tudtam kipróbálni, helyette inkább a fenti zsákok közül valamelyik.

Hát kb ennyi, lehet nyugodtan véleményezni.

• arnikusz

veterán

válasz pendre54 #47081 üzenetére

Endre először is képet mert látni kéne alapból milyen az elektronika érték, mennyi a képzettség gyorsítása, az életerő és egzotikus sebzéstűrés maradjon. A könnyű geppityu sebzés max ha elktronikás Big Alejandrot használnál.
    Mellênyen, hátizsákon van e löszer az ellenség páncél sérülésêt biztos pörgetném annak fênyében mik a fő jellemzők.

Új hozzászólás Aktív témák