Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dvd24

senior tag

válasz Snip3r_HUN #42345 üzenetére

Azért várjuk ki a jövőhetet. Ez az egész elvileg csak a sok változtatás egyike. Lehet hogy, ha az új mechanikák által keletkezett új kontextusban nézed majd ezt a kapcsolósdit, akkor jobban fog tetszeni.

• Mr Chapel

tag

válasz Snip3r_HUN #42345 üzenetére

Talán ezért nem ártana változtatni hogy mindenki megférjen egymás mellett. Engem nem zavar ha öldösik egymást csak akaratom ellenére ne vonjanak már be a kisded játékaikba.
    Meló után fáradtan marhára nincs kedvem az ilyen felesleges időhúzásokhoz, mikor egy két órára benézek. Értem én hogy pvp területként van nyilvántartva. De mikor tök nyugiba farmolgatom a div techeket, aztán látom hogy közbe manhunt van. Látom hogy itt gond lesz, próbálok lehúzódni mert semmi perc alatt oda makróztak. Aztán vhogy csak bekerültem a darálóba. Nem is a rogue ügynökök szedtek le hanem akik üldözték őket. Biztos rosszkor voltam rossz helyen, ahogy a mondás tartja :) De van egy olyan mondás is hogy élni és élni hagyni. Azért jó lenne ha egyesek ezt is tiszteletben tartanák.
    Másik eset, pont egy kimenekítési terület mellett mentem el. látom özönlenek a lilák. Kicsit besegítek gondoltam naívan. Két figura épp várta a helit. Az egyik hátából szedtem le két shotisat. Vége a rohamnak, heli kivitte a cuccaikat. Int hogy kösz haver, meg chaten írja hogy thx. Aztán mennék el a dolgomra, nem hátulról fejbe darál, a cimbijével együtt :/ Szóval míg ilyen mentalitású "emberek" lézengenek dz ben addig hadd ne kelljen már ilyenekkel pvpznem. Vagy mikor például egy nevezetes pontot pucolsz ki, lefoglalnak az elitek stb, aztán akkor jön oda keménykedni egy ilyen fogyatékos. Hátulról vakargatja közben a hátad egy m4el. Aztán a cheaterekről nem is beszéltem, pedig azokból is kijutott bőven. Háztetőről nyomja a lézershowt, azt ellő dz7 től dz9-ig simán. Odateleportál melléd nyom egy emotot, azt vissza a tetőre. Hát könyörgöm, ezek ezt élvezik? Nagyon szar lehet az életük ha ez teszi boldoggá őket. Valamit tuti kompenzálnak ezzel :/
    Én meg ha látom hogy valaki szorult helyzetben van akkor inkább segítek neki, nem még pluszba belerúgok. Nekem ilyen a mentalitásom. Ez van ☺

Új hozzászólás Aktív témák