- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Fujifilm X
- Házimozi haladó szinten
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Philips LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvd24
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #42345 üzenetére
Azért várjuk ki a jövőhetet. Ez az egész elvileg csak a sok változtatás egyike. Lehet hogy, ha az új mechanikák által keletkezett új kontextusban nézed majd ezt a kapcsolósdit, akkor jobban fog tetszeni.
-
Mr Chapel
tag
válasz
Snip3r_HUN #42345 üzenetére
Talán ezért nem ártana változtatni hogy mindenki megférjen egymás mellett. Engem nem zavar ha öldösik egymást csak akaratom ellenére ne vonjanak már be a kisded játékaikba.
Meló után fáradtan marhára nincs kedvem az ilyen felesleges időhúzásokhoz, mikor egy két órára benézek. Értem én hogy pvp területként van nyilvántartva. De mikor tök nyugiba farmolgatom a div techeket, aztán látom hogy közbe manhunt van. Látom hogy itt gond lesz, próbálok lehúzódni mert semmi perc alatt oda makróztak. Aztán vhogy csak bekerültem a darálóba. Nem is a rogue ügynökök szedtek le hanem akik üldözték őket. Biztos rosszkor voltam rossz helyen, ahogy a mondás tartjaDe van egy olyan mondás is hogy élni és élni hagyni. Azért jó lenne ha egyesek ezt is tiszteletben tartanák.
Másik eset, pont egy kimenekítési terület mellett mentem el. látom özönlenek a lilák. Kicsit besegítek gondoltam naívan. Két figura épp várta a helit. Az egyik hátából szedtem le két shotisat. Vége a rohamnak, heli kivitte a cuccaikat. Int hogy kösz haver, meg chaten írja hogy thx. Aztán mennék el a dolgomra, nem hátulról fejbe darál, a cimbijével együtt :/ Szóval míg ilyen mentalitású "emberek" lézengenek dz ben addig hadd ne kelljen már ilyenekkel pvpznem. Vagy mikor például egy nevezetes pontot pucolsz ki, lefoglalnak az elitek stb, aztán akkor jön oda keménykedni egy ilyen fogyatékos. Hátulról vakargatja közben a hátad egy m4el. Aztán a cheaterekről nem is beszéltem, pedig azokból is kijutott bőven. Háztetőről nyomja a lézershowt, azt ellő dz7 től dz9-ig simán. Odateleportál melléd nyom egy emotot, azt vissza a tetőre. Hát könyörgöm, ezek ezt élvezik? Nagyon szar lehet az életük ha ez teszi boldoggá őket. Valamit tuti kompenzálnak ezzel :/
Én meg ha látom hogy valaki szorult helyzetben van akkor inkább segítek neki, nem még pluszba belerúgok. Nekem ilyen a mentalitásom. Ez van ☺
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- AMD Radeon RX 6700 XT 12GB
- X13 Yoga Gen2 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged