-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
sixpak #30373 üzenetére
Még annyit hogy egymáshoz amikor csatlakoztok, annak a játék állását viszitek tovább aki a "group leader", de amiket együtt megcsináltok küldetéseket a te játék állásod is elmenti.
Annak a szintjéhez skálázódnak a mobok akihez csatlakoztatok. Ha mindannyian megvagytok lvl 30 ez nem lesz gond, viszont előtte gond lehet, pár szintkülönbséggel is jóval erősebbek a mobok, például ha becsatlakozol egy lvl 20-ashoz amikor te csak lvl 13 vagy, akkor nálad jóval erősebbek lesznek a mobok. Próbálgatni kell, ha nagyon erősek a mobok akkor kiléptek mindannyian és ahhoz csatlakoztok be a csapatból aki kisebb szinten van
Ha máshoz csatlakozva csináltok meg küldetést, azt nálad is ugy veszi hogy megcsináltad, tehát ha mondjuk becsatlakozol egy lvl 30-as játékoshoz aki végigviszi veled az összes küldetést, akkor majd amikor egyedül folytatod a saját játékodat akkor ugy látja hogy minden küldetést megcsináltál.
Amugy van egy jó matchmaking a játékban ha nem akarod egyedül csinálni a küldetéseket, kerit neked 3 másik játékost, a mobok skálázódása akkor nem tudom pontosan hogy megy mert lvl 30 elött kevés matchmaking-et csináltam és nem figyeltem, de szerintem veled azonos szintü játékosokkal rak össze a játék és igy senkinek nem lesznek tul erősek a mobok
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Latitude 5350 13.3" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Oculus Rift CV1
- Kitűnő állapot!! HP Chromebook x360 13b / 8GB / 256GB SSD / EU bill magyarra matricázva
- Ipad Pro 6th Gen. M2 12.9 Wifi + Cellular
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest