Hirdetés
- Steam Deck
- Autós kamerák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
arnikusz
üzenetére
Amit azért kap, hogy engem tol felfelé. Gyakorlatilag semmi a megtiszteltetésen kívül, hogy engem boostolhat, de szerintem már hozzászokott.
Így volt ez GTAV-ben és Rocket League-ben is. Valahogy mindig pár hónappal később követem őket 1-1 játékba.Lvl 11 jött "csak" össze tegnap este, bár a boost miatt lvl 7ről 11re elég gyorsan megvolt. Sajna elég fáradt voltam, így gyorsan kidőltem.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Steam Deck
- Autós kamerák
- Proxmox VE
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Apple Watch 8 45mm Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4571
- iPhone 12 Pro Max 256GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4570 1 hónap garanciával:11900
- iPhone 13 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4568
- iPhone 13 128GB Független ÚJSZERŰ/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4567
- iPad Pro 11" (2022) 128 GB + Apple Pencil!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Xbox one X konzol 1Tb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Így volt ez GTAV-ben és Rocket League-ben is. Valahogy mindig pár hónappal később követem őket 1-1 játékba.