Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini PC
- ASUS blog: vezeték nélküli ROG egerek, akár profi babérokra törőknek is
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére

Az nem rossz, 2,3 milla.
Akkor nem is mondom, hogy taktikus karakternél volt egy 731-es HP valamelyikből, 220k körül volt a roll, mondom rányomok, és beadott egy 750-es értéket
persze aztán fél millát elvertem egy másik itemnél, hogy ott is 739 helyett nagyobbat adjon, de nem.
De így most már megvan a 737k szívósság
Mondjuk a módosítókon még lehetne nyerni 34 pontot, ha maxosak lennének.A snetry-vel nekem is van egy kisebb problémám:
Van egy majdnem fullos vadász hite kesztyűm, ehhez kellene egy Stamina (a jelenlegin 754) + CHD (21%) + páncéltörős (11%) maxos Sentry térdvédő, de nemhogy maxos nincs, de egyáltalán nincs belőle térdvédőm.
A jelenlegi sentry kesztyű csak 699-es tűzfegyver értékkel rendelkezik...
Vagy jöhetne egy sentry maxos kesztyű is, azért se zajonganék
Rollolás:
Nekem az volt a tapasztalatom, hogy ha magasabb érték volt, és mindig pl stamninára pörgettem, akkor nem volt hajlandó nagyobbat adni, viszont ilyenkor pl átállítottam tűzfegyverre, és a következő 1-2 rollolásból sok esetben adott nagyobb staminát, van egy jó pár így, amin 750 feletti értékek vannak
Nekem eddig a max az 800k volt, utána már nem foglalkoztam velük. -
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
többek között ezért van még mindig 214es sentry térdvédőm.

-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Akkor jó, nem csak nekem nem akarja adni a hülye újrakalibrálást
2.3 millió nekem is a következő, csak nem akarja rárakni a kesztyűre a CHC-t, pedig ha rárakná godroll lenne a shotis buildemhez 
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Háztartási gépek
- Androidos tablet topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos Otthon / Smart Home
- Robotporszívók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

2.3 millió nekem is a következő, csak nem akarja rárakni a kesztyűre a CHC-t, pedig ha rárakná godroll lenne a shotis buildemhez