Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Szerintem ezek tényleg vadásznak rád

Tegnap is mondtam Brownage-nek, mikor láttam hogy megpróbál behívni egy szabad helyre, hogy fasza, pont ma írtam hogy mióta nem futottam csalóba, de ha behív téged tuti jön egy, rád vadásznak.Az elmúlt egy hétben rengeteget voltam bent, kellett az M1A szint és dz funds, most a vectorra gyűjtöm, de még mindig nem futottam csalóba, ilyen konkrétba. Volt egy srác aki lelőtt, talán sniper hangot hallottam, de a tűzgyorsaság ahhoz túl magas volt, leütött a végén szóval nem írta ki milyen fegyver volt, de kicsit gyanús, viszont nem ilyen falon keresztül, hanem hátulról pár méterről.
-
Maxtreme
addikt
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
remélem videozod és reportolod őket.
-
nyamsas
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Pár kommentel fentebb még azt irtad, dől a lé(1 hét alatt 8-900k), most meg már nem lehet játszani?

Egyik kommented üti a másikat barátocskám..XD -
kiezTe90
senior tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Honnan lőtt az le?
Hihetetlen hogy ezeknek ebbe mi az öröm. -
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Ó...b+ már megint kezdődik!

Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Huananzhi x99-bd4 (x99 BYD) + E51620v3 + 16GB Kingstone Hyper X ddr4 2133mhz
- Dell Precision 7670 4K+ OLED Touch / i9-12950HX 16C / 32GB D5 / 1TB G4 / A2000 8GB / IR / HU tervező
- Z790 Strix-A, 14700K, 2x16GB 7200 mhz, Tuf 4080, Corsair H1000i
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő