-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telda
addikt
válasz
vendingo
üzenetére
A sniper buggal még nem találkoztam, illetve a lépcső alá sem estem még be.
A többi valóban létező dolog, de egy kezemen meg tudom számolni hányszor találkoztam ezekkel. De ezek megbocsájthatóak, lehet én vagyok túl toleráns
.
Én sem glitchelek, így van 188 GS, de nem szoktak kidobni, sőt van hogy nekem a legmagasabb.
Amúgy meg a GS nem mindig mérvadó, volt olyan hogy Lexi rögtön a legelső csoportján 3 190+ játékos is elhullott és volt hogy a 160-170 játékosokkal sima kört mentünk 2x is.
DZ témában igazat adok, azért is hanyagolom, viszont ha behívnak a többiek, akkor szívesen megyek velük.
Ha kell szívesen segitek kifarmolni a szükséges Főnix kreditet és a kraftolt zöldek jól megnyomják a GS-t. -
válasz
vendingo
üzenetére
szvsz nálad valami nem oké a géppel. nekem elég problémás konfigom van (amd cf kártya, win10), egyszer estem be a világ alá, de a küldi resetelésével megoldódott a probléma. a sniper bugon nem tudom, mit értesz, de van ilyen vibrálós cc effekt a játékban (disrupt?).
a küldi bug a kliens újraindításával megjavul.@D.Orion: ez a bug az 1.1gyel jött be, előtte nem volt ilyen az one is none. az invertoryban lehet több fegyvered is. nekem is van 4féle, fc-ben az elején jellemzően lőszergondjaink voltak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- ASUS ROG Phone 8 gamer telefon (Snapdragon 8 Gen 3, 165Hz, IP68, 256GB), bontatlan,garanciális
- Eladó Samsung Galaxy s23( ha ma elviszed nincs postaköltség)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

.