Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elárulta a Valve, hogy mikor jöhet az új Steam Deck
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tényleg kidobál (engem is). Úgyhogy marad a Dx11.
Viszont brutálisan zabálja az erőforrást a game. Ramból simán bekajál 9 gigát a vram-nól meg 5,5-öt. Még jó, hogy nem cseréltem le az 1070-et egy 2060-ra hiszen szinte most is kevés lenne a 6gb a vram. (És ez csak FHD)
Egyebkent nem egyszeru a jatek. Level3-as vagyok es egy level 4-es csajjal egy side quest-ben igencsak meggyult a bajom. Es ez meg csak a jatek eleje... nem tudom ezek utan mi lesz meg...

-
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen alaplapot vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Debian GNU/Linux
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest