Hirdetés
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Analóg fényképezés
- Milyen videókártyát?
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bemutatkoztak a Thermaltake Toughpower GT sorozatú tápjai
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
-=Jam=- #48969 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy úgy, hogy volt egy rambo CF Striker, nekem volt CF Striker + CF D3, volt egy éppen csak összerakott CF D3 + a 4. aki akkor csinálta először ezt a küldetést egyáltalán (a végén ő volt egy taktikus/reclaimer vegyes bazár szettben, előtte nem tudom miben volt).
Illetve a csapat többi tagja, akikkel együtt csináltuk azok most csinálták először hősin a küldetést 1.7 óta, mert mindegyiknek most adta be a boss killekért járó achikat is.Ettől sokkal több nehezítést, csak akkor tudtunk volna belevinni, ha nem beszélünk közös nyelvet.
A végére maradt 2db D3 + én raktam le a mobile covert a 3. túsz elé, és elsőre megcsináltuk.Na most ehhez képest volt jó a végén a nemes egyszerűséggel és őszinteséggel elhangzott "Ez a küldetés ennyi?" kérdés
Szólj ha mész Survivalbe, régen futottam már én is, és mindig is bejött a játék, csak akkor bosszantott fel, amikor Deltahegyek voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Acer Nitro V 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB DDR5 // 1TB NVMe // RTX4060 8GB GDDR6 // 1.5 év gari
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest