Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
DokiBaxxi
őstag
De nekem most az 1.3-as patch óta sokat romlott a helyzet, van, hogy 5 másodpercen át vagy tovább is gyakorlatilag áll a kép, van max. 2 FPS-em és semmit se tudok csinálni, miközben ugye lőnek (egyszer Supply Dropnál így haltam meg). Elég zavaró. Játékot már újraraktam, meg a VGA drivert is, a Win elég friss, szóval nem tudom, hogy mi lehetne a gond. Egyre jobban gyanakszok hardveres gondra, de hát mint mondtam, ez csak 1.3 óta ilyen

Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Spórolós topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Path of Exile (ARPG)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Pioneer VSX-922
- Eladó: 2 db MSI MAG272CQR 27' Ívelt Gaming Monitor (csak egyben)
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG UltraGear OLED 27GX790A-B . 480Hz . 0.03ms . 2560x1440 - Garancia 2028.07.07.
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest