Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• s4hu|SyD^

addikt

válasz daveoff #850 üzenetére

Én csak 180 órát toltam bele 2 hónap alatt. Az ingyenes hétvége után egyből Gold Edition vásárlás lett szinte gondolkodás nélkül. Pedig nem nagyon szeretek 35 fontot kifizetni pláne nem játékért. Underground-ot 1x próbáltam, Survival-t még mindig nem, majd az új patch után. DZ-ben 1 karim 30-as másik még 25, 3. karit tervezem majd csinálni meg már a negyediket is. Amúgy elég jó felszerelést ki lehet már farmolni, nem kell ide DZ meg Incursion. Van egy mesterlövészem, amit alig látni PVE-ben (rajtam kívül) meg egy tankom. Mindkettő elég jó. Barrett vest 100 kör után esett. :DDD Egyszerűen nem lehet megunni a játékot olyan sok mindent lehet csinálni egyedül is. Én sem szeretem DZ-ben, hogy odajön egy senkiházi aztán poénból lelő. De a DZ erről szól.

@myckey: "Itt lesz 11 eltérő növényzet, állatvilág, domborzat, éghajlat.
    21 külön régióban, ami egyenként sem kicsi!"

Szerintem túl sokat alapozol ezekre, mert lényegében csak ezeket hallottam tőled. Sajnos ezek lehet kevesek lesznek, hogy befusson. Nekem elég, mert én szeretem az open world játékokat, de sajnos ha kevés a bevétel kevés a support is és így a játék jövője, hibajavítások, tartalom hozzáadás is nehézkes lesz. Azért elég sok ember csalódott béta után és nagyon sok youtuber, internetes oldal lehúzta rendesen. Szóval nem jó a reklám eddig.

Új hozzászólás Aktív témák