- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Dr_Senkihazi #2856 üzenetére
Lehet akkor te/ti nem játszottatok más játékkal, de egyértelműen látszik, hogy össze van vágdosva más játékokból. Az alap játék nekem bejön, kivéve azt a rengeteg hibát, amivel találkoztam, meg a buta AI-t. Bár szerintem az nem vészes HUD nélkül a legnehezebben.
Nekem is vannak jó élményeim és szeretem is a játékod, de attól függetlenül, tonna kihagyott ziccer van és bizony vérzik több sebből is. Ha neked ezek az animációk megfelelnek oké. Nyilván mindenkinél más mi jó mi nem. Én az elején mondtam, hogy engem nem hoz lázba a történet, azóta sem igazán sikerült, de 1-2 rész azért tetszik.
1 hónap alatt 3 patch jött ki. Ez inkább szomorú, mint ünnepelendő. Egyébként sok lényegi változást nem hozott egyik sem. Olyat nem, ami nagyon érintene.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Jövedelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós kamerák
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- BMW topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest