Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Dell notebook topic
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen házat vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Sőt nem tudom kinek tűnt fel de vannak vacsora idők is, alvás idő, van, hogy leülnek csak beszélgetni pl. 3-an egy asztalhoz, vagy összetalálkoznak beszélgetnek. Azért szépen meg van ez csinálva.
Persze be lehet spottolni az egész területet kb, SPOILER rádiótornyoknál is, ott pl lehet sync shot-ot is tolni, van ahol 3-at van ahol csak 1-et szóval mire bemész a számítógéphez már mind halott bent.Ez az odacsalogatom az ellenfeleket 1 helyre ez mindig beválik, én nem is alkalmazom, kicsit csalás vagy hát így van belőve az AI.
Viszont a tájon még mindig ledöbbenek, hogy milyen gyönyörű, mert egyszerűen tényleg lélegzetelállító. Ha esik az eső csúszósak az utak, sok a pocsolya, látszanak a keréknyomok az esőben, sáros, koszos lesz az autó, a terepjárón az antenna behajlik, ahogy mész vele, mozognak a falevelek, szinte minden vagy minden falevél egyedülálló. Nagyon szépen oda van figyelve az apró részletekre, ami nagyon jó hangulatot teremt.
Persze sokat dobna ha több idejük lett volna egyéb dolgokra is, mint kilőni az autó kerekét, üvegét, ezek picit zavaróak, bár én így is élvezem a konvoly vadászást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Corsair HXi Series HX1500i 1500W 80 PLUS Platinum Tápegység INGYEN FOXPOST
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA gyári billentyűzet és kitámasztós tok
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone SE 2020 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4441
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest