Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• s4hu|SyD^

addikt

válasz myckey #2716 üzenetére

Sőt nem tudom kinek tűnt fel de vannak vacsora idők is, alvás idő, van, hogy leülnek csak beszélgetni pl. 3-an egy asztalhoz, vagy összetalálkoznak beszélgetnek. Azért szépen meg van ez csinálva.
    Persze be lehet spottolni az egész területet kb, SPOILER rádiótornyoknál is, ott pl lehet sync shot-ot is tolni, van ahol 3-at van ahol csak 1-et szóval mire bemész a számítógéphez már mind halott bent.

Ez az odacsalogatom az ellenfeleket 1 helyre ez mindig beválik, én nem is alkalmazom, kicsit csalás vagy hát így van belőve az AI.

Viszont a tájon még mindig ledöbbenek, hogy milyen gyönyörű, mert egyszerűen tényleg lélegzetelállító. Ha esik az eső csúszósak az utak, sok a pocsolya, látszanak a keréknyomok az esőben, sáros, koszos lesz az autó, a terepjárón az antenna behajlik, ahogy mész vele, mozognak a falevelek, szinte minden vagy minden falevél egyedülálló. Nagyon szépen oda van figyelve az apró részletekre, ami nagyon jó hangulatot teremt.

Persze sokat dobna ha több idejük lett volna egyéb dolgokra is, mint kilőni az autó kerekét, üvegét, ezek picit zavaróak, bár én így is élvezem a konvoly vadászást.

Új hozzászólás Aktív témák