Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TTomax

félisten

válasz duvi #2180 üzenetére

Magát a storyt végig lehetett volna tolni sokkal gyorsabban,de mindent fel akartam fedezni,és összeszedni,ugy látom hogy mindenböl van ráhagyás,van vagy 140skillpontom ,igaz nincs még minden kimaxolva de nem kell ennyi hozzá...kicsit vegyes érzelmek vannak bennem a játékkal kapcsolatban.Amikor olyan dolgokat látok,hogy két kocsi ugy van parkolva egymás mellé , hogy csak az egyikbe lehessen beszállni a passenger felöl akkor abban biztos vagyok hogy valaki gondolt erre mert ahol gyenge a közbiztonság ott igy szoktak parkolni bizony.A másik oldalon viszont olyan dolgok is akadnak,hogy a hajad égnek áll.Kéred a kocsit agyonvág rádesik, A helit egy fa mellé rakja hogy biztos ne tudj vele felszállni, a csapattársad 150m magasan járkál,el kell kisérned a célszemélyt a reptérre,de közben meg is kell védened amikor a célszemély alól kilövik a kocsiját akkor kiszáll és csak áll...áll...áll,várja a halált.A játék designja nagyon jó, a grafikai összhang mondhatni pompás,de olyan hullámó és magas gépigénye van ami embertelen.FHDban játszom de hogy egy 1400ra huzott TitanX meg egy 4.6GHzen járó 4930K kevés legyen a stabil 60fpshez az lehangoló.
    Egy biztos,ezt a játékot lehet nagyon szeretni,és nagyon utálni .Mindekettöre van elfogadható magyarázat.Aki a vételt fontolgatja,az gondolkozzon el azon mit vár el a játéktól és az mennyit ér meg neki.Ha vannak haverok,TS akkor jókat el lehet vele ökörködni,de semmi több.Szólóban is el lehet játszogatni,de egy idö után nagyon repetativ,és unalmassá válik annak aki nem birja.A vége felé már ugy mentem be a bázisokra hogy azonnal ott szálltam le a helivel ahol összeszedni való motyó volt és kb csak azt löttem le aki elém állt aztán léptem tovább.Nem tervezek második végigjátszást,nem érzem magamban a késztetést,volt olyan küldetés amit soha nem csinálnék meg még egyszer. :)
    Egy érdekes képe a végére... kerszteb a pálya 30Km. :)

Új hozzászólás Aktív témák