Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• myckey

veterán

válasz TTomax #2181 üzenetére

Hibából akad nem is egy-kettő, folyamat frissül a hivatalos oldal szekciója is, gondolom majd egyre jobb lesz a helyzet ahogy jönnek a frissítések.
    A gépigénye vagyis "optimalizáltsága" engem jobban zavar mint a hibák.......remélem ez is javul, ahogy máshol.

Ahogy már írtad nem vagyunk egyformák. Én pl. nagyon jól szórakozom soloban is AI+extreme+no hud mellett. Nekem bejön az óvatoskodó, mindenre odafigyelés stb....Más már lehet agyfact kapna tőlem, meg ahogy játszom. :)) Coopban mindig van is ebből "összeszólalás", hogy azt most miért így és miért nem úgy..... :DDD
    A solos játékmódomnak, stílusomnak annyi a hátránya, vagy előnye, hogy rengeteg időbe fog telni mire kivesézem az egészet. Na de ez van, nekem épp az aprólékosság és tökölés ami bejön, magamban. Na meg a gépi csapatra fokozottan figyelni kell ám, ;]

Számomra ami ismétlődően hat a küldetések teréről, az a folyamatos supply raid és rebel ops akció. De morális oldaláról próbálom nézni a dolgot, autentikusan felfogni, hogy márpedig nagyon de nagyon kell a segítségem a lázadóknak, minden egyes provinciában :D meg mondjuk az is visz valamennyire előre, hogy kellenek a rebel supportok és a képességek is, na meg soloban nem árt, ha minél többen jelennek meg bárhol is vagy.

Viszont az infok, contentek begyűjtése, területek felfedezése nekem tetszik. A sztori meg szimplán közel áll hozzám.

Szóval ja!
    Mindenkinek máshogy jön át az egész, de vannak dolgok amiben egyet értünk. :K
    Gratula a végigjátszáshoz, aztán majd folyt. köv, ha jönnek a tartalmak! ;)

(#2184) Lac-coo
    Mindenkinek más és más az inger küszöbe. Nincs ezzel baj.

Egyébként az autóversenyzést ne emlegesd! Jön majd a Narco Road kiegészítő, ott lesz majd járműves rész dögivel.. :C

• keIdor

titán

válasz TTomax #2181 üzenetére

Sajnos az, hogy repetatív az Ubisoft betegség. Far Cry 3-4, the Division meg az összes AC-nél megvolt ez a betegség. A magas gépigény meg az Anvil 2.0 miatt is van, nem vagyok oda ezért az engineért.

Új hozzászólás Aktív témák