Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nyomtató topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Hibából akad nem is egy-kettő, folyamat frissül a hivatalos oldal szekciója is, gondolom majd egyre jobb lesz a helyzet ahogy jönnek a frissítések.
A gépigénye vagyis "optimalizáltsága" engem jobban zavar mint a hibák.......remélem ez is javul, ahogy máshol.Ahogy már írtad nem vagyunk egyformák. Én pl. nagyon jól szórakozom soloban is AI+extreme+no hud mellett. Nekem bejön az óvatoskodó, mindenre odafigyelés stb....Más már lehet agyfact kapna tőlem, meg ahogy játszom.
Coopban mindig van is ebből "összeszólalás", hogy azt most miért így és miért nem úgy..... 
A solos játékmódomnak, stílusomnak annyi a hátránya, vagy előnye, hogy rengeteg időbe fog telni mire kivesézem az egészet. Na de ez van, nekem épp az aprólékosság és tökölés ami bejön, magamban. Na meg a gépi csapatra fokozottan figyelni kell ám,![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Számomra ami ismétlődően hat a küldetések teréről, az a folyamatos supply raid és rebel ops akció. De morális oldaláról próbálom nézni a dolgot, autentikusan felfogni, hogy márpedig nagyon de nagyon kell a segítségem a lázadóknak, minden egyes provinciában
meg mondjuk az is visz valamennyire előre, hogy kellenek a rebel supportok és a képességek is, na meg soloban nem árt, ha minél többen jelennek meg bárhol is vagy.Viszont az infok, contentek begyűjtése, területek felfedezése nekem tetszik. A sztori meg szimplán közel áll hozzám.
Szóval ja!
Mindenkinek máshogy jön át az egész, de vannak dolgok amiben egyet értünk.
Gratula a végigjátszáshoz, aztán majd folyt. köv, ha jönnek a tartalmak!
(#2184) Lac-coo
Mindenkinek más és más az inger küszöbe. Nincs ezzel baj.Egyébként az autóversenyzést ne emlegesd! Jön majd a Narco Road kiegészítő, ott lesz majd járműves rész dögivel..

Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Még mindig készül a The Division: Resurgence (Android, iOS)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Coopban mindig van is ebből "összeszólalás", hogy azt most miért így és miért nem úgy..... 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
meg mondjuk az is visz valamennyire előre, hogy kellenek a rebel supportok és a képességek is, na meg soloban nem árt, ha minél többen jelennek meg bárhol is vagy.