Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Novver

  senior tag

  Én kb majdnem minden groupban találok sync shot dronet, meg rakétavetőt, gránátot és egyebeket.
  Főleg a Wolf csapatokban. Azoknál sok hightech kütyü van.

  A fegyverfejlesztés baltaegyszerű
  Van 3 rank (mark)
  Kinézel egy fegyvert amit gyakran használnál, és azt kezded maxra fejleszteni, aztán jöhet a többi egy idő után.
  A fegyver úgy fejlődik ugye hogy az összes upgradet ha ráraktad akkor beadja a kövi szintet. MK3-hoz kellenek a gold bezúzott fegyvermatik.
  Melózok, így hirtelen nem tudok képeken mutogatni, de ha ott vagy a gunsmithben, tudod miről beszélek.

  TL;DR :
  nézz ki három fegyver amit használnál elsősorban
  nálam ez speciel 4db volt
  a 416(assault rife)
  M82(nagy dmg, nagy recoil, oneshot, sniper rifle a nagyobb ellenfelekhez, mint pl behemoth) MK14( gyorstüzelésű DMR/sniper rifle, szintén oneshotol, de embereket, és alig rúg)
  és a jó öreg M9, csak hogy legyen valami a meredekebb helyzetekbe amivel lehet gyorsan tüzelni, amúgy Desert Eagle a favorit :D(pistol)

  A fejlesztések arra a fegyverre szólnak. Mármint nem csak arra a konkrét darabra, hanem ha fejleszted az MK14 DMR-t, akkor ha blueprintből kiszedsz egy 10 itemlevellel nagyobbat, akkor azon is rajta lesz. Ergo mikor fejlesztesz, nem adott tárgyat fejleszted, hanem a "fegyvercsaládot". Szóval megéri fejleszteni, amit egyszer kifejlesztettél, annak a szerverek lelövéséig élvezheted a gyümölcsét. Remélem érthető :D

  Van jobboldalt 2 db skill a fában, már nem tudom milyen néven, de az ikonjai MK2 és MK3. Ezeket ki kell unlockolni hogy fejleszthesd a MK szintet. Arra már nem emlékszem hogy a külön kis fejlesztéseket enélkül is rárakhatod-e, de hogy megugorja az MK2-t amikor ráraktad az összes kicsit, kell a skill. Egyéb skill nem szükséges a max eléréséhez, csak ez a 2.

  Én eddig a korábbi tapasztalataim alapján választottam ezeket, de már annyi rohadt matim van, hogy kb 1-2 hét, és mindent maxra fejleszthetek. :D

  Life is a game... The game is my life!

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés