- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Steam Deck
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubulhun
tag
Igazából különösebb baj nincs vele.
Rendeltem valamikor tavaly tavasszal két Wancai Minit, egy EF és egy F példányt, hogy kipróbáljam. Tkp. nagyon tetszett, az EF valóban finoman fog (körülbelül, mint egy japán F), de még az F is megfelelt egy európai F-nek. Mivel az EF vonalvastagsága jobban bejött (én is egyre inkább átálltam normál íráshoz a vékonyabb hegyekre), ezért rendeltem az M2-t is EF heggyel. Amikor megjött, csalódás volt, hogy nem felelt meg a Wancai EF írásképének. Gondoltam, rendelek hozzá hegy egységet Aliról szintén. Persze amilyen a formám, rosszat küldtem, és azt is F-es heggyel. Még mindig rászántam egy kis pénzt, gondoltam nem tudnak velem kibabrálni: a Wancai Mini és az M2 hegy egysége ugyanaz. Rendelek egy EF-es Wancait donornak, kikapom az egységet kompletten, becsavarom az M2-be, és öröm, boldogság. Csak kiderült, hogy a kapott Wancai hegye körülbelül ugyanolyan vastagon, nedvesen fog, mint az M2 eredeti darabja...(Ezért írtam, hogy kicsit nagy a szórás a kínai minőségben sajnos.)
Ezen megmérgelődve gondoltam beletenni az öreg Platinum hegyet.
De most már belenyugodtam, marad a jelenlegi felállás, végül is teljesen használható, és ANNYIRA azért nem vastag.
Mivel éppen mindkettő be van töltve - igaz más-más tintátal - este rakok fel majd fotót, hogy láthasd, mennyi a különbség a két vonalvastagság között.)
Egyébként ilyen hegy van az M2-ben és a Wancai Miniben is.:
Új hozzászólás Aktív témák
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest