- Apple MacBook
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Mini PC
- Autóhifi
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
fonok87
aktív tag
Jé, ilyen is van

A 3. nap után kb semmilyen tünetem nem volt (se testi, se pszichés). Ezért is nem folytattam az irkálást erről. Sörrel a kezemben még mindig furcsa egy kicsit, hogy nincs a másikban cigi. A mozgás sokat segít. Meg a megfelelő mentális állapot: nem arra kell koncentrálni, hogy urissten soha többet nem gyújthatok rá. Bármikor elszívhatok egy cigit, csak most nem akarok. Meg 5 perc múlva sem. Meg holnap sem. Stb...
Március 1 óta az eddig cigire nem elbaszott pénz: ~102k. Menő. -
fonok87
aktív tag
2. nap, dél. Eddig meglepően tűrhető, nem kiabáltam senkivel feleslegesen, és nem sandítok másodpercenként az erkélyajtóra. Tegnap észlelhető volt némi produktivitáscsökkenés és szorongás, ezek ma nem jelentkeztek. Utóbbit valószínűleg inkább a mentáis hozáállásom okozta, semmint elvonási tünetek.
-
fonok87
aktív tag
TIKK
kezdődik.... -
fonok87
aktív tag
Mennyi pénzt NEM költöttem cigire eddig
Kerekítés miatt: 1 330 Ft --> 1 333,333 Ft
-
fonok87
aktív tag
Szmoking nélkül, 1. bejegyzés.
10:15 - Reggel óta ittam egy teát (délelőtti kávé helyett). Eddig nem volt meg a zavaró érzés, hogy most már nagyon ki kéne menni rágyújtani, viszont észre se vettem, és megettem 2 csokit. Most már idegesít, hogy nincs cigi, de még nem tikkelek. Még...
-
fonok87
aktív tag
Na jó, megformázom, és egész mondatokat használok, ha valaki valamiért idetévedne és elolvasná

Egyelőre a dohányzásról való legújabb leszokási kísérletem jegyzetei kerülnek ide. El ne felejtsek logout bejegyzést írni róla, ha sikerül legalább 3 hónapig eljutni dohányzás nélkül. Meg ha túlélem

Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Arc Raiders
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Asus A16 FA617NSR 16" FHD+ IPS Ryzen 7 7435HS Radeon RX 7600S 16GB 512GB NVMe gar
- Latitude 5431 27% 14" FHD IPS i5-1250P 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16,2 M5 Pro 18CPU/20GPU 48GB/1TB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- XPS 7590 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1650 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest