Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Titanfall
Új hozzászólás Aktív témák
-
ndave92
aktív tag
A botok tényleg zavaróak.
Sokszor volt, hogy azt hittem egy botra, hogy player és azt kezdtem el lőni, miközben meg leszedett az igazi játékos. Szerintem lehetne alapból több a játékosok száma, de ne legyenek botok. A grafika nem nagy durr, de legalább még a mosógépen is elfut. Szeretem a Source motort, szép emlékeim vannak róla. 
Lényeg, hogy nem egy eSport jelöltről beszélünk, hanem egy pörgős, agyonhypeolt, "mindenhonnan kukázunk egy kicsit" lövöldéről. Hogy miért is? Vegyük észre, hogy több sikercím jellegzetességeit beletették a fejlesztők a játékba.
Minionok? LoL vagy DotA. Maga a UI szvsz. hasonlít a BF-ben találhatóhoz, főleg a kiírások, amikor megölsz vkit/vmit. A loadout systemről nekem a CoD sorozat jutott eszembe. Tudom, hogy a Respawn Entertainment tagjai anno IW-sek voltak.
Pörgős, mint régen a Quake 3 vagy az UT bármely tagja, noha itt tárazni is kell.
Stb.
Én kicsit keveslem a fegyvereket, lehetett volna több típus alapból. Burncard (vagy mi...
) által ugyan lehet pár új fegyót szerezni, de azokat ugye csak egyetlen körre, amíg meg nem halsz.
A 15 pálya nem rossz, kíváncsi leszek, hogy mennyire lesznek változatosak.
Sajnos a legnagyobb negatívum számomra, hogy az EA-nek köze van hozzá. Tuti, hogy ismét félkészen adják ki márciusban és majd fél év elteltével felpatchelik játszhatóvá. A másik, hogy megveszed 10k-ért, de még legalább ennyit rá kell majd költeni a DLC-k miatt, ha 100%-osan ki akarja élvezni az ember a játékot. Legalábbis mostanában ez a divat.
Mindenesetre nem voltak nagy elvárásaim a játékkal szemben, így összesítve a dolgokat, csak pár dolog volt zavaró számomra, de ezek pont olyan dolgok, amiken szerintem nem fognak változtatni.
Hogy megér-e 10k-t? Nem biztos.
Új hozzászólás Aktív témák

- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Diablo IV
- Windows 10
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- További aktív témák...
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sokszor volt, hogy azt hittem egy botra, hogy player és azt kezdtem el lőni, miközben meg leszedett az igazi játékos. Szerintem lehetne alapból több a játékosok száma, de ne legyenek botok. A grafika nem nagy durr, de legalább még a mosógépen is elfut. Szeretem a Source motort, szép emlékeim vannak róla. 
Stb.
) által ugyan lehet pár új fegyót szerezni, de azokat ugye csak egyetlen körre, amíg meg nem halsz.