-
PROHARDVER!
Titanfall
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na beletoltam ma egy 7 órányi játékidőt, és az első meglátásomat/véleményemet megváltoztatva azt kell hogy mondjam, egész jó kis játék lett.
Ami nekem nem tetszik az a sok bot, inkább emberek kellenének még, nem pedig botok, és egy csapatban mindig csak 2-3 ember kapna titant, csak hogy ne legyen túl sok a pályán. A másik ami zavar, az a pisztoly, ami azonnal bumm headsot
az nem kellett volna bele 
A többi elmegy, igaz a textúra részletességen még remélem dolgoznak, de a többi az rendben van, már csak azt nem tudom hogy melyik platformra vegyem meg. Pc-n tolom a bétát.
Úgy volt hogy ezzel a játékkal veszem meg a One-t, de mondják hogy eléggé tré a One-on, fps drop és hasonlók :/
Xbox 360-on meg gondolom majd okádék grafika lesz, szóval marad a pc-s verzió.
Új hozzászólás Aktív témák

- Robot fűnyírók
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motoros topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Bontatlan HP és Lenovo Toll 2.0
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az nem kellett volna bele