- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
-
PROHARDVER!
Titanfall
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na beletoltam ma egy 7 órányi játékidőt, és az első meglátásomat/véleményemet megváltoztatva azt kell hogy mondjam, egész jó kis játék lett.
Ami nekem nem tetszik az a sok bot, inkább emberek kellenének még, nem pedig botok, és egy csapatban mindig csak 2-3 ember kapna titant, csak hogy ne legyen túl sok a pályán. A másik ami zavar, az a pisztoly, ami azonnal bumm headsot
az nem kellett volna bele 
A többi elmegy, igaz a textúra részletességen még remélem dolgoznak, de a többi az rendben van, már csak azt nem tudom hogy melyik platformra vegyem meg. Pc-n tolom a bétát.
Úgy volt hogy ezzel a játékkal veszem meg a One-t, de mondják hogy eléggé tré a One-on, fps drop és hasonlók :/
Xbox 360-on meg gondolom majd okádék grafika lesz, szóval marad a pc-s verzió.
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple AirPods Max - a legjobbat a hallgatóságnak
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4254,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
az nem kellett volna bele