- SONY LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciókamerák
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple notebookok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
Én olyan pletykát olvastam kétes helyről, hogy el lett rontva valami rendesen a chipletes navinál, és a 31 -nél derült ki. Azt már nem tudták/akarták 6-9-12 hónapot tolni, hogy javítsák, így kiment úgy ahogy volt. Valószínűleg ezért gyengébb mint az amd saját! sajtós anyaga, nem is kevéssel. Nyilván mikor 31 kész volt, már gyakorlatilag a 32 is, ezért mivel még mindig nem jelent meg, feltételezem, hogy 32-nél ezt javítják egy új stepping-ben, ezért a nagy késés. Sacc/kb én nyár közepe-vége előtt nem várnám. Viszont ha ez igaz, akkor egy 60cu-s navi32 javított steppinggel simán lehet olyan gyors, mint egy 70cu-s navi31 amit most adnak ki W7800 néven. Meglátjuk mi lesz, de a navi33 nem chipletes, így a 7600 vagy 7700 bármikor beeshet, valószínű a 4060-ra várnak ők is, hogy beárazzák a sajátjukat.
-
Kansas
addikt
Mekkora lenne már, ha megint lehetne VRAM chipeket upgradelni, mint anno az S3 Virge-ök idejében...
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
PuMbA
titán
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
Nem százalékra gondoltam, hanem 50-100 dolcsiról, ami a 4070 esetén már több százalék. Százalékot nem írtam a hozzászólásomba. Olvastam a hírt, de ha nyáron kiürül az előző generációs készlet és jön a konkurencia az AMD személyében, akkor nem lesz ilyen alacsony a termelés. Az akkori várható helyzetet nézd, ne a mostanit, mert én sem egy azonnali árcsökkenésről írtam.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
Úgy fognak normalizálódni, ahogy majd a csúcskártyák, amikre épp most lett egy időleges akció: NVIDIA GeForce RTX 4090 & RTX 4080 Graphics Cards Prices Drop Below MSRP, Starting At $1549 & $1149 US
A verseny sokkal ádázabb lesz a középkategóriában nyáron, mert az AMD ott mindig erősebb volt a termékporfólió többi részéhez képest. Ez fogja elhozni az 50-100 dolcsis áresést.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
De ez 12 GB nem pedig 8 ,messze nem ugyan az, ráadásul ezekben van egy hatalmas L2 és az Ada valami féle speckó kitömörítési eljárást tud amit az Ampere nem.
Nekem 3080 12 GB kártyám van ,semmi probléma vele egyetlen játéknál sem, meg nem is lesz.1440P-n játszok. A 144 Hz fontosabb számomra, mint a 4 K 60 Hz .az ez fölötti frissítéssel futó monitorok meg még mindig megfizethetetlen kategóriában futnak számomra. Akkor már OLED ,de 42 " nem fér el az asztalomon.
Szóval jók ezeka tesztek, rávilágítanaka limitekre, csak a való életben mindenkinek mérlegelni kell mire van szüksége és milyen megjelenítőt használ.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
-
félisten
-
Yodamest
veterán
Nálam az RT kikapcsolása nem kompromisszum, nekem az semmilyen körülmények között nem éri meg a lefelezett teljesítményt, hogy kicsit szebben csillogjon. Ennek kikapcsolását nem "kompromisszumnak" élem meg, hanem inkább úgy tekintek erre, hogy OFF állapot az alap és az ON a plusz feature. A pohár félig üres vagy félig tele ugyebár.
Aki jobb látványt akar teljesítményvesztés nélkül, jobban jár ha HDR irányba megy el inkább és vesz valami fasza 42-48" oled hdr tv-t. Így meglesz a kiváló teljesítmény és a sokkal szebb látvány is, mintha RT-t használna.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - ASUS Nvidia Geforce GTX 1080 Turbo 8GB GDDR5X 256bit VGA videókártya
- Aorus Master 4070 Ti Super 16gb Jegelve : Wilhelm996 részére
- Hibátlan - MSI Nvidia Geforce GTX 1060 Gaming X 6GB GDDR5 192bit VGA videókártya
- Ingyen Fox MSI GTX 1660 super Ventus XS OC 6gb
- PowerColor RX 6600 XT 8GB GDDR6 HELLHOUND Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest