- Bluetooth hangszórók
- SSD kibeszélő
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Ugee UT2 - mókás kis rajztablet
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz B0V9B #112903 üzenetére
"Laikusok", mint mi is, akiknek nincs belső infójuk, kevesen gazdagodnak meg belőle, ez tény, de elvben, hangsúlyozom, elvben megélni meg lehetne... de szinte kizárólag csak úgy, ahogy a topik fekete macsekja, alias BLACK csinálgatja, csak egyrészt ő egy szerencsemalac is, másrészt nem ebből akar megélni, neki ez csak kiegészítés, ha meg elmegy bosszús, de nem dől a kardjába...
A kulcs: egy meccs, nagy tét.... csak nem könnyű ezt követnie annak, aki minden nap nyerni akar és fut a veszteség után, ezért nyereségesek az irodák...
Majdnem minden nap ki lehet fogni olyan meccset, ami tutira jön, lehet, hogy csak 1,3-as az odds, de lehet nagyobb is...nem azt mondom, hogy könnyű, de pl valahol a 6. forduló környékén már mondtam itt, hogy a Nijmegen megbízhatóan hozni fogja a meccseket, mert azonnal vissza akar jutni... ott is van, 37 meccs, 33 gy, és mindössze 2 d és 2 v... okés, nem nagy oddsok sokszor, főleg otthon, erre a bukik is rájöttek pár meccs után, de szinte tutik... és jobb egy tuti 1,2-1,3, mint egy kuka 100-as odds kombiban...
1,5 óra alatt 30% kamat, azért nem rossz.
Egy időben ilyen volt a Sóvár, a Steaua vagy a Celtic... minden évben találni 1-2 ilyen csapatot...
Emellett sokszor lehet találni olyan meccset, ami az adott napon a "tuti", ilyeneket szinte bárki találhat kis utána járással, ha nem is minden nap, de heti 4-5-öt vagy többet is bármikor... Ha csak ezeket teszed nagy lével és egy el is megy, még akkor is jó lehetsz bőven.... csak ehhez tőke kell és szigorúan tartani hozzá magad, mi pedig hajlamosak vagyunk arra, hogy sok meccsből (értsd egynél több) akarunk kis téttel nagy pénzt, ami ideig-óráig megy, aztán besül... mindig.... én is ki tudok venni egy héten 4-5 tutit, ami jön is, csak én sem a fentiekhez tartom magam.
Legutóbb ide is írtam a Rotherham - Readinget, minden arra mutatott, hogy hazai lesz, jött is, vagy tegnap az Al-Hilal H, az is jött ahogy tavaly is nyertek, így csoportelsők az ázsiai BLben...
Szóval ha csak egy héten 5-6 meccset teszel, mindet szólóban, olyanokat, aminél minden arra mutat, hogy jönni fog, mert jönnie kell a bent maradásért, a csoportgyőzelemért, satöbbi, akkor elben, mondom elvben jó lehetsz, másképp csak ugyanolyan szerencsével, mintha ruletteznél.
[link]
[link]„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
Új hozzászólás Aktív témák
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
- UV Lámpa köröm ép0téshez. új 6hó jótállással!
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Motorola TLKR T62K walkie talkie
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest