Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
válasz zolynet #92389 üzenetére
na akkor egy kis elemzés a részemről, annyira jó biztos nem lesz mint a többieké, de azért megpróbálom
203 E. Frankfurt - Hertha BSC H 2.05
- hazaiak játékosai/sérültek , tulajdonképp egy komolyabb védő és a kapusokon kívül nincs komolyabb veszteség, középpálya, csatársor ép, tettre kész
- hertáéknál a védők frontján vannak hiányosságok (a vezér is sérült)
- herta vendégben nagyon gyenge
- jobb formában a frankfurt , akik ugyan kikaptak a hoffenheimtől (kiegyenlített meccs volt, inkább volt az dönci közelebb mint a vereség), meg a báyerntől, de pl ők is verték a dortmundot, meg még akik jöttek az elmúlt 5fordulóban és gólerősek is
- tegnap még 2.15x volt az odds, azaz az odds mozgás is azt mutatja hogy a hazaiak lehetnek a befutók
2-1, 3-1 -re tippelném a meccset2-3ezerrel teszem a hazaiakat
Life is too short to stay stock!
-
Prien
addikt
válasz zolynet #90995 üzenetére
"játszhatnának úgy mint a barca ellen, azt miért nem tudják most?!"
Mert a fogadó irodáknak is kell egy kis napi profit, nem jöhet minden papírforma
Sajnos az én mixem is viszik, ha nem nyernek...
Marseille is szarul játszik, a védelme siralmas, egy német középcsapat már kitömte volna őket...
[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
zolynet
veterán
válasz zolynet #89976 üzenetére
jött a triplázós mu+swansea+monaco 1k->3275
néztem hogy monaco emberhátrány 34.perc, na mondom ez kuka, de csak lehoztákeverton-hull h 1.53 mellé keresek valamit
bár még ez is kérdéses, hazaiaknál James McCarthy + Steven Naismith hiányoznak,
Hulléknál Abel Hernandez + Robert Snodgras a nevesebb hiányzók
a hiányzóktól eltekintve az everton sora képes lesz szerintem behúzni a győzelmet:
Lukaku - Eto - Barkley - Mirallasteszitek ezt a meccset?
mit tennétek mellé? (ha teszitek)Life is too short to stay stock!
-
Prien
addikt
-
Prien
addikt
válasz zolynet #89883 üzenetére
Arról már írtam korábban. A Braunschweig ha nyer, dobogóra áll.
Papíron hazai.
A motivációval nem lehet gond. De valahogy nem arról híresek a másodosztályok, hogy ilyen egyszerű legyen a tippmixesek élete.
A Nürnberg az előző két idegenbeli meccsén kikapott, vajon produkálnak hármas szériát? Nehezíti a döntést, hogy tavaly ebben a felállásban 1-1 lett, illetve ,hogy a Nürnberg Bochumban is képes volt remizni...Mindent összevetve, jó a szorzó hazaira, egyik szelvényre azt rakom, egy kamira meg D.
[ Szerkesztve ]
-
zolynet
veterán
válasz zolynet #89850 üzenetére
(csak a bal alsó nem jött)
kirántott a kakeszból, visszahozta majdnem teljesen a valencia -10k bukótma nyeretem a hazaiakat...főleg a nürnberg rettenetes vendégszereplése miatt,és a hazaiak otthoni mérlege sem szar, hovatovább feljuthatnak a bundás1-be
050 Braunschweig - Nürnberg H 2.02
hazaiaknál nincs különösebb hiányzó
vendégeknél piros laposak + sérültek ... sima hazainak kéne lennie[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
válasz zolynet #89134 üzenetére
sima jött, kama ment, legalább pozitív a mérleg
ma nem , péntekre rakok:
111 Sochaux - Clermont H 1.95
114 Brest - Creteil H 1.80
122 Real Sociedad - Elche H 1.64
5.76x ... 500->2878mennyire rúgták ki magugat az atleticosok?
205 Atl. Madrid - Deportivo V 12.00 ....hülyeségLife is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
válasz zolynet #87122 üzenetére
lehet inkább 3/4-be teszem
109 Angers - Dijon D 2.95
138 Hoffenheim - 1. FC Köln H 1.85
142 Brighton - Blackburn D 3.20
207 Valencia - Ath. Bilbao H 1.65
szerintetek?Life is too short to stay stock!
-
yogibear
addikt
válasz zolynet #85059 üzenetére
Igen és még 3 másik is jött, de csak ennyi, megint mellément minden... illetve ami nem került rá a szelvényekre azokból is jött pár...
Champ 2 fordulóval ezelőtt 12-ből 7 félidő D-t produkált, utána meg 2-t... most meg 9-et, ami rengeteg... én az átlag 4-5-re számítottam csak...
A 2/1 bundákat meg a Liga 1-ben játszották sajnos...
Ott csak 5 félidő D volt ezáltal, a Liga 2 meg 7, ott sem vártam 5-nél többet...
Ez egy ilyen dolog, kiszámíthatatlan, mikor hol lesz sok félidő X... és onnantól még a második félidőt is el kellene találni...
Majd legközelebb újra próbálkozom.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz zolynet #84968 üzenetére
Lehet, semmi sem kizárt, de 100 ficcsért ez van.
Egy próbát megér...Ment még egy ilyen kami:
Morecambe - York HT/FT 2/1
Charlton - Bolton HT/FT 2/1
Cardiff - Ipswich HT/FT 2/X
7350 oddsCsak az íze kedvéért.
Megtetszett hogy a 10 pontos 23. helyen álló York oddsa lejjebb van, mint a 22 pontos 6. Morecambe-é... utóbbi amúgy is bundás népség, főleg otthon...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
pohár
félisten
válasz zolynet #84711 üzenetére
nem is értem, hogy nem sikerült a Romára tenned
pláne otthon... szutyok Juve is tiltólistás, pont mint a DortmundGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
zolynet
veterán
válasz zolynet #83598 üzenetére
angol foci nem jött, de jött helyette hoki, hoki+tenisz
Stavagner a 3. harmadot úgy kezdte hogy 0-2 volt a Bernnek, hát mondom akkor a teniszt sem kell nézni másnap, erre bevágnak 5öt.
mára ezt löttem:
223 Szlovákia - Spanyolország V 1.43
241 Málta - Norvégia V 1.37x
244 Lengyelország - Németország V 1.53
1k229 Moldova - Ausztria V 1.73
238 Bulgária - Horvátország V 2.25
244 Lengyelország - Németország V 1.53
253 Albánia - Dánia V 2.23 (külön szelón is 1k)
0,5kLife is too short to stay stock!
-
yogibear
addikt
válasz zolynet #82763 üzenetére
Már sokszor elmondtuk itt páran, hogy a Sopcast a megoldás...
[kis leírás]Mi az orosz ill. ukrán sopcastos streamekre esküszünk, ezek tévére kitolva rendre jobb vizuális élményt adnak, mint a Serie A bajnokikat közvetítő hazai tévécsatorna digitális kábeltévén továbbított jele, és mivel feszes bőrű vén pöcsök vagyunk, akik tanultak ruszkit az isiben, még el is csípünk néhány mondatot. Vjidál, Pjirjló, Bjánúcsi Szergejék szerint is nagy játékosok. A linkeket szolgáltató oldalakat képtelenség felsorolni, viszont van néhány olyan site, amiket figyelmesen böngészve akár egy kirgiz másodosztályú kiesési rangadót is megnézhetünk. A HD minőségű szovjet sopcastos linkeket általában innen lőjük; ennek a spanyol oldalnak nemcsak remek élőműsor-kínálata van, a fórumukról a meccsek után pár órával a teljes mérkőzéseket le lehet tölteni; ez szintén egy csodás linkgyűjtő site; végül egy megbízható, magyar nyelvű, naprakész fórum. Két vándor-site-ot is érdemes lehet meglesni, ők időnként más domainre költöznek, de keresővel mindig meglelhetők: firstrowsports, ill. lshunter a kulcsszavak. És persze a családias hangulatú fórumunkba is érdemes lehet benézni. Rengeteg egyéb forrást lehet még találni, kezdésnek ez talán megteszi.
[meccs linkek de jórészt csak webes, alacsony felbontás]
10 perccel meccs előtt belövök egy sopcast linket és kitolom full HD-ba... a Digi meg azt csinál amit akar.
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
gyuromoj
veterán
-
Prien
addikt
válasz zolynet #81716 üzenetére
Néha van egy olyan érzésem,hogy a "kis" csapatok, akiknek esélytelen beleszólni a nagyok dolgába, bajnokság menetébe, így keresnek egy kis pénzt... bizonyítani csaknem lehetetlen, elég pár ütem késés, kicsit távolabbi helyezkedés. Ők is jól járnak és a fogadó irodák is... persze ez csak teória.
-
pohár
félisten
válasz zolynet #80751 üzenetére
de az egyiket mindenképp ő lője, nekem is kell a gólja (meg a csapat over is...)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)