Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Milyen videókártyát?
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
Aktív témák
-
NagyDave
tag
1100-at, ha a Barca továbbjutna, és pont most lőtték a gólt, mikor írom a kommentemet
Szóval sanszos, hogy 1100-at fogsz nyerni, vagyis 400 forint lesz a haszon
(#36021) B-L-A-C-K:Na, akkor ma is kiderült, hogy nem tudok számolni
Ezt inkább jegelem. Na, de mégis tudok számolni, csak nem tudom miért 1100-at írtam 1175 helyett
Mindegy, van ilyen, hogy valamit akar írni az ember és mégsem az lesz, de tudom, már nem magyarázom ki magam
(#36024) b4sxe:Már nem is olyan szoros, de tényleg nagyon jó meccs lett belőle
(#36026) B-L-A-C-K:
Na, és legalább megtetted, hogy 2-3 gólt szerez a Barca 2. félidőben?
-
NagyDave
tag
válasz
NyxNyxNyx #36012 üzenetére
Na, és akkor most gondolj bele, ha nem csak "módjával" iszogatna, akkor mikorra térne vissza
Amúgy én sem nagyon jártam itt mostanság, de én nem kocsmázni voltam
Csak jegeltem a fogadást. De hamarosan folytatom, múltkor bet365-at emlegettem, de lehet, hogy megint bwin-en fogom folytatni ezt a sportfogadás dolgot.
Ez a Malaga - Barca párharc hihetetlen...
#36014) joker93:Én azt mondom, hogy bátran teheted, de sose lehet tudni.
-
NagyDave
tag
válasz
Shkiz0 #34639 üzenetére
Nekem meg Chelsea-n ment el a szelvény
Igaz, még Barca van hendikepben meg Fiorentina továbbjutás...Mindegy, Chelsea-re, amíg élek, én nem fogadok, akármilyen meccs is lesz, vagy törjön el a kezem, ha nem így lesz
(#34643) Shkiz0:Én sem vagyok velük kibékülve, nem csak fogadást tekintve...Többet biztos, hogy nem fogadok rájuk. Hétvégéig már biztosan nem fogadok, de lehet inkább szünetet tartok.
Egyébként ez a Torres tényleg ilyen béna, vagy ő ezért külön fizetést kap?
Mert amit láttam tőle a 80-81. perc körül, az minősíthetetlen volt. 100 méterrel a kapu mellé és tisztán lőhetett
-
NagyDave
tag
Na, és így most az a helyzet a Chelsea meccsen, mint ami az Arsenal-nál volt
Ha most rajtuk megy el[igaz van még 2 meccsem], akkor többet Chelsea-re nem teszek.
-
NagyDave
tag
Arsenal-on én is nagyon ki vagyok már akadva
és az a kapufa
Na, Arsenal-ról mindent visszavonok, [egyébként is szurkolok nekik] végre gól!
Amúgy is illő lenne továbbjutni, főleg már valamit nyerni, mert sehol sincs ez a londoni csapat
(#34626) Shkiz0:Ők is nyerjenek már, ha tettem rájuk
Lehet, hogy hülye húzás volt
-
NagyDave
tag
Nem hiszem el, hogy az Arsenal nem tud gólt rúgni
-
NagyDave
tag
válasz
Shkiz0 #34550 üzenetére
Múltkor finn bajnokságban volt, hogy a Jokerit-en 1,30 vagy 1,37 volt az odds. Szerencse, hogy nem bírtam megtenni. 5-2-re kaptak ki hazai pályán
Viszont nekem van jó élményem NHL-el kapcsolatban, azzal nyertem 4 meccsel 200-ból 6 ezret, tettem bele egy döntetlent is. Ma meg gondoltam, hogy megteszek Medvescak Zágrábra Fehérvár ellen. Nem vitt rá a lélek, de persze nyertek és 2x-es odds volt rajtuk
-
NagyDave
tag
Nagy szerencsétlenkedésembe a szelvényem megtettem Valencia-t hendikepbe Real győzelme helyett
Na, lehet, hogy így lesz jó, de ha nem, akkor falnak megyek, az tuti
-
NagyDave
tag
válasz
leikomessi #34529 üzenetére
Na, lehet én is megteszem ezt így. Valencia várható kezdője sem valami nagy szám, de Real hendibe nem merem megtenni, de most már mindenképpen nyerniük kell, igaz, kupában eddig is jól meneteltek.
Megnéztem én is az Inter - Bologna meccs összeállításait, szerintem simán teszem én is X2-re. Gilardino majd csak alkot valamit ott fent vendég oldalon
-
NagyDave
tag
válasz
leikomessi #34527 üzenetére
Pont azért tettem ki, mert nekem is gyanús, hogy papírforma meccs el fog majd menni, szokás szerint. Azért köszi a véleményt
Na, még kigondolom, hogy mi legyen.
-
NagyDave
tag
Szerintetek mehet ez a szelvény?
-
NagyDave
tag
Jó lehetett ez az Elefántcsontpart - Egyiptom meccs. Nem láttam, de ez bejött mixen, ennek ellenére persze egy meccsen ment el a szelvény
Még Horvátország meccs is jött hendibe és ugye pont 11 góllal nyertek
Na, majd holnapra már lehet tenni fociban kupameccsekre
-
NagyDave
tag
válasz
stefyY #34314 üzenetére
Pont azt néztem előbb, szerintem bátran rakhatod. Hewitt az utóbbi időben nem tud maradandót alkotni, viszont Tipsarevic ott van az élmezőnyben
Azzal viszont számolni kell, hogy Hewitt mégis csak hazai pályán lesz...
Szerintem Tipsarevic ennek fényében is behúzza a meccset, szerintem így a szurkolók segítségével is csak szorossá tudja tenni a meccset Hewitt, de megnyerni nem.
-
NagyDave
tag
válasz
GabN73 #34275 üzenetére
Én tegnap tettem Baltimore-t meg Valenciát...persze Baltimore továbbjutott, az is, ha jól tudom 3,25-ért volt. Pedig de sokat agyaltam, hogy nem-e döntetlen lesz. Meccset látva viszont már meg mertem volna tenni a döntetlent [15-ös szorzóért]. Ma pedig agyaltam a Seattle-n is, meg Houston-on, de utóbbinak talán tényleg semmi esélye, de semmi sem lehetetlen. Mindig kifogom a meccseket, a francért nem merek kockáztatni
Bár, ha meg kockáztatok, akkor persze nem jönnek az ilyen meccsek
Egyébként erre nem fogadtam, már csak a Patriots - Texans meccsen agyalok, sok időm már nincs fogadni, meg nézegettem az NBA kínálatot.
Szerk.: Na, mégiscsak az Atlanta...
(#34284) MikE008:Várjál, még van 6 másodperc
-
NagyDave
tag
válasz
B-L-A-C-K #34222 üzenetére
Ja, igen csak online
Csak nekem eszembe sem volt már a tippmix szelvény
Nem sokat találkozok vele
Egyébként tényleg többet ér fogadóirodánál játszani, én is ott folytatom majd ezt hamarosan. Ezelőtt bwin-en játszottam, de mostanság szimpatikusabbnak tűnik a bet365.
Na, utolsó pillanatban sikerült feladni a tippmixet
Megtettem az oroszokat [is] kéziben és amint feladtam 20:00-ra váltott az óra
-
NagyDave
tag
válasz
stefyY #34219 üzenetére
Persze, hogy tudsz! A Szerencsejáték Zrt. online rendszerében
Én is itt játszok most, de ha sikerülne kicsit gyűjtenem, lehet, hogy mennék bet365-re, de azért ez sem rossz
Amúgy én is nagyon nézegetem meg variálok, de lehet tippmix lesz nekem abból a tippmaxból, feltéve ha még ma el tudom dönteni, hogy melyik csapatokra tegyek
-
NagyDave
tag
Na, lehet teszek nemsokára egy meglepetésekkel tarkított szelvényt tippmaxon
Ha már úgy sem tudtam eddig ma sem nyerni
-
NagyDave
tag
válasz
Shkiz0 #33928 üzenetére
Na, ez eddig elég jó! Sok sikert! A két U20-ason én is gondolkoztam, de már nem tudtam melléjük mit választani.
Holnapra nekem meg a délutáni órákra ez megy:
125 Szerbia - Dél-Korea H 1,30
126 Németország - Brazília H 1,14
154 Cardiff - Ipswich H 1,55
179 Basel - Bayern München V 1,42
138 QPR - Tottenham V 1,81Eredő odds: 5,90401
Tét: 200 FtVárható nyeremény: 1180 Ft
Aztán, ha sikerül, akkor még van egy pár tervezett meccsem
(#33926) mefistofeles:Én is így voltam ezzel ma, hogy Rayo tutira hozza, de megtenni már nem mertem
(#33930) pohár:Egyetértek! Igaz, nem fogadtam rájuk
-
NagyDave
tag
válasz
Shkiz0 #33913 üzenetére
Hidd el, én is azt kívánom, ezért nem vitt rá a lélek, hogy megtegyek őket simán győzelemre!
Amúgy köszi!
Egyébként most csak nézelődök meg állítok össze párat, de ezt lehet feldobom majd, meg most csináltam egy tippmixet
Egy párat összedobok, aztán majd válogatok belőlük
-
NagyDave
tag
Talán holnapra ezt [is] megérné tenni
-
NagyDave
tag
Úgy tűnik, bejön, amit mondtam, de mégse azt tettem meg
A Nimes nyert és szerintem nem sok esélye van a PSG-nek, főleg emberhátrányban
Na, talán majd éjszakára egy tippmax, vagy csak holnapra foci+kézi.
-
NagyDave
tag
válasz
janos1988 #33855 üzenetére
Lehet, de már el is ment a kedvem a totótól
Nem hinném, hogy jönne és sajnálok rá 400-600 forintot úgy, hogy legutóbb a 10 találatos 55 forintot fizetett
Egyébként valami ilyesmit gondoltam ma estére, éjszakára meg lesz NBA meg tenisz
Még a kézi vb-n agyaltam, de nem tettem hendibe mégse.
-
NagyDave
tag
válasz
leikomessi #33826 üzenetére
-
NagyDave
tag
Elnézve a PSG - Ajaccio és Bilbao - Rayo meccs statisztikáit, nem lehetetlen, hogy mindkét meccsen az idegenbeli csapat nyerjen. Már el is gondolkoztam rajta, hogy megteszem, de lehet, hogy csak szombatra csinálok mixet. Bár jó lenne valami mára is
(#33824) leikomessi:Hát, nem tudom, hogy bunda volt-e, de volt már ilyen meccs, legutóbb a Real - Manchester City is hasonlóra sikeredett. A MC-re tettem, vezettek már kétszer is, mégis 3 perc alatt lőtt a végén 2-t a Real. Persze a Coventry meccsét nem láttam és akár bunda is lehetett, de én örülök, hogy végre már tudtam nyerni
Amit meg az izlandi meccsel kapcsolatba mondtál, az nem semmi
-
NagyDave
tag
válasz
B-L-A-C-K #33822 üzenetére
Azta, az is kemény
De emlékszem még, amit meséltem? Mikor papám mondta azt a 3 meccset, hogy tegyem meg 200-ért. Ellenkezőjét megtettem papírforma alapján, 200-ból 120 ezer jött volna. Na, azért az sem volt semmi érzés, de ebben meg én voltam a hülye. Mindenesetre, ezt azóta is megemlegetem, szerintem sosem fogom elfelejteni. Nekem múltkor bwin-en volt ilyen, hogy 1-2 ponttal kapott ki a kosárcsapat, akire tettem, igaz ott is kicsi jött volna.
De legutóbb online tippmixen tettem hülye fejemmel ezresért egy szelvényt, több pénzem nem is volt fent. Nem is ez volt a gond, hanem hogy Fish-t teniszbe 1,19-ért megtettem egy másik amerikai ellen, aki 200valahanyadik volt a világranglistán kb. és 20 ezret nyertem volna. Persze Fish kikapott. Ezen is bánkódtam, mert 1,19-esen elmennie a szelónak...
Meg szintén online volt még emlékezetes szelvényem tavaly, valamikor nyár környékén, kb. májusban, hogy tettem vagy 7-8 meccset kb., benne NHL meccsekkel és meg holland focival. És persze, hogy 200-ból 19ezer valamenennyi jött volna és persze hogy valamelyik nagy holland csapat bukta el, az NHL-be meg jöttek a necces meccsek...Így hirtelen eszembe jutottak ezek a régi szelvényeim hasonló helyzetből, de azért amiket te mondtál, mégis csak ütősebbek.
Egyébként nem nagyon találok mára annyi tuti, hogy legalább 800-1000 HUF plusz jöjjön. Már PSG hendiben sem hiszek, mikor hétvégén kupában idegenben 4-3-ra nyertek egy hozzájuk képest sokkal kisebb csapat ellen. Így is alig volt rájuk szorzó. Viszont meglepetésnek jó lehet az Ajaccio 12,50-ért
Ennek ellenére, nem fogom megtenni sehogy sem azt a meccset
Championship-ben meg a Blackurn idegenben javuló tendenciát mutat, de szerintem az a meccs is nagyon háromesélyes.
-
NagyDave
tag
válasz
B-L-A-C-K #33819 üzenetére
Ez így igaz. Nekem 10 ezres szelók mentek el, már azon ki voltam akadva, ilyen helyzetben nem tudom mit csinálnék. Múltkor is azon imádkoztam, mikor tettem azt a kamu szelvényt, amin a MU-t és az Arsenal-t is megverettem, hogy vagy jöjjön be vagy menjen el több, de ne egy, mert akkor 100 ezer körüli nyeremény kapuján biztosan felforrna az agyvizem. Na ilyet nem kívánok senkinek, inkább olyat, mint ahogy most jött nekem 2 meccs is a legvégén
(#33820) gabor85:Na, akkor sok sikert hozzá! Hendikeppel én is megtenném, azt hiszem. Biztos vagyok benne én is, hogy ütős meccs lesz, főleg, hogy szerintem hasonlóan játszik a Malaga, mint a Barca, de ők sokszor hirtelen gyorsítanak és ebben benne van a hibalehetőség, de szimpatikus csapat, BL-ben is szurkolok/szurkoltam nekik, mondom ezt Barca szurkolóként
De valamikor a Barca-t is el kell csípni, a Malaga jó csapat ehhez a feladathoz. Mondom, már hét elején nekem is megakadt a 7-szeres szorzón a szemem a Malaga-nál
-
NagyDave
tag
válasz
gabor85 #33809 üzenetére
Grat! A Malaga meccsen én is agyaltam már hét elején, talán, ha addigra még sikerül egy-két ezret
összegyűjtenem, akkor megteszem én is(#33815) B-L-A-C-K: Kb. annyira, mint amennyire én voltam a 89. percben
Viccet félretéve, ez azért ütős ilyen szinten, de már volt több szelvényem régen is, amin sok jött volna és egy alap meccsen ment volna el. Mindenesetre én is hezitáltam ezen a meccsen, hogy kire tegyek, de legalább szerncsém lett. Igaz, azért óriási különbség, amit én nyertem meg amit ő nyert volna, de szerintem mindehogy nagyon bosszantó, de így ilyen nagy szorzónál meg főleg. Én biztos agybajt kapnék ilyen helyzetben.
Holnapra egyébként jó szorzóért lehetne szerintem Rayo győzelmére tenni idegenben a Bilbao ellen. Igaz, a Bilbao-nak is nyernie kéne valamikor, de egy próbát szerintem megér kombiba mindenképp.
-
NagyDave
tag
A 2. Betis gól nagyon nem akar bemenni, még ennyit hibázni
Na, de vége! Még piros is lett a Las Palmas-nál. Nekem 1025 jött 200-ból, de végre már nyertem!
(#33807) RoyalFlush:Már épp itt volt az ideje! Grat kollega!
Amúgy neked mennyi jött? Szabad tudni?
Közben már lehet agyalni, éjszakára menjen-e egy kis tenisz meg NBA tippmaxon. Már nézegettem a kínálatot, de néha-néha elbizonytalanodok.
-
NagyDave
tag
Wuhúúú!
Na, ez az! Végre valami!
Csak maradjon is!
A közvetítés meg késik, csak ide kattintottam és láttam mit írtál, majd eredményekre, de gondoltam, hogy erre utaltál
Direkt nem bántam, hogy csúszva megy a közvetítés, élő eredményeknél nem mertem nézni
Egyébként most vettem észre, hogy 5 percet késik a közvetítés
Azért még be vagyok parázva, mégis csak van a meccsből és a Coventry-ből kiiundulva. De remélem sikerrel járunk!
Mert ha most megy el, akkor lerúgom a monitort
(#33805) GabN73:Én meg örülök, hogy nem sikerült megtennem az Atléticot, mert most sík ideg lennék ilyen meccsek láttán, hogy hogy tudnak jönni
Közben Barca is rúgott még egyet, az nagyon sima lett
-
NagyDave
tag
válasz
B-L-A-C-K #33800 üzenetére
Tudom, de rakhattam volna
Amúgy meg is lepődtem, bár láttam már ilyen nagy szorzókat, de még is, ez nem mindennapi úgy, hogy be is jön az a nagy szorzó
Mindenesetre, ha volt olyan
elvetemült, aki megtette csak pl. akár 120 forinttal is, akkor azt most nagyon irigylem(#33801) GabN73:Én is elgondolkoztam ezen, de már késő volt. Remélem azért hozzák, nem játszanak rosszul. Na meg az a felsőléc
(#33803) RoyalFlush:Azt nekem is sikerült kiszurkolni, de bízok benne, hogy a Betist is sikerül! Nekem 14 meccses szelvényem is 1 meccsen ment el anno, szokás szerint
Ráadásul Osasuna - Real volt, kb. első az utolsó ellen és 0-0 lett. Egyébként a sok meccs ellenére, "csak" 20 ezer jött volna 200-ból, de persze a legbiztosabb ment el akkor is. Ja és ugyanazon a szelón volt hasonló fordítós meccsem, mint a Coventry, már két piros lapja volt a csapatnak, akire tettem [asszem Basel] és 2 vagy 3 gólt rúgtam gyorsan a végén és nyertek
Tehát vannak ilyenek is, de sose akkor jönnének, amikor nem megy el egy alap meccs.
-
NagyDave
tag
válasz
B-L-A-C-K #33795 üzenetére
Aztak**va
Kár, hogy csak a Szerecsejáték Zrt.-hez van feltöltve pénzem. Igaz, franc se merte volna megtenni, főleg látatlanba. Bár 200-at megért volna...Igaz, voltak más hasonló szelvényeim, de több inkább elment a végén, mint jött
Közben Betis meccset nézem, akkora lécet lőttek a hazaiak, pedig már kezdtem örülni. Ez a Las Palmas sem tűnik olyan gyenge csapatnak. Igaz, "csak" a Betis ellen játszanak.
Szerk.: Betis meccsen befigyel a kis tábla cserénél, amelyiken hajtogatni kell a számokat
Ilyet se láttam még meccsen
(#33799) RoyalFlush:Na, akkor ezt ki kell szurkolnunk!
-
NagyDave
tag
A fenébe a Coventry-vel
Már a Preston vezet 2-1-re és még meccs előtt hezitáltam is, hogy rájuk teszek
-
NagyDave
tag
Na, végre már 2-vel vezet a Barca!
Csak vezessen majd 3 is a meccs végére
Már az elején kezdtem beparázni, hogy itt még 2-vel se tudnak nyerni, na de jó úton haladok a szelvényemmel
Szerk.: És micsoda gól harmadiknak!
-
NagyDave
tag
Valahogy majd csak sikerrel járunk!
(#33756) jpm: Ja, értem. Az akkor már mégsem olyan jó
AIK eredményét előbb láttam én is, mert megnéztem, miután írtad, hogy megtetted. Amúgy figyeltem, tegnap voltak érdekes eredmények a finneknél [is] jégkorongban. NHL-re lesz majd jó fogadni!
Azzal nyertem eddig a legnagyobbat, 4 meccsen, 200-ból 6185-öt, ennyire megjegyeztem
Volt benne egy döntetlen, papám mondta is, hogy majd azon megy el, de fél perccel a meccs vége előtt döntetlen lett
-
NagyDave
tag
Nekem szerintem ez fog menni most online. Ez azért majd csak nem megy el, de már semmin nem lepődnék meg
Kicsit tartok a Preston-tól meg talán a Barca-tól is, de jönniük kellene
-
NagyDave
tag
válasz
GabN73 #33466 üzenetére
Fú, hány szelvényem ment el nekem is így
Legutóbb, mikor 200-ból nagyobb összeg [10k] jött volna, ráadásul hosszabbítás letelt egy perce, de azért még engedte a bíró
Ilyenkor falnak megyek rendesen. Viszont Napoli meccsen volt olyan [nem most, még valamikor novemberben], hogy szögletet rúgott volna a hazai csapat, de letelt a hosszabbítás, bíró fejét meg majd lekapták a játékosok
Chelsea - Shaktar meccsen is másfél percet adott rá a bíró a hosszabbításra és azzal is buktam, pedig már örültem, hogy megvan a meccs
-
NagyDave
tag
Az igen! Ez tényleg beteg dolog
De nagy gratula!
Na, azért ez se semmi
:
A 2012-es esztendőben utoljára egy pápai játékosunkat illeti a hét legügyesebb fogadójának
címe, aki 200 forintot kockára téve 371 000 forintot nyert, a következő, labdarúgásra
specializálódott szelvénnyel:
Huddersfield – Sheffield Wed. D
Hull City – Leeds H
Barnsley – Blackburn V
Bolton – Birmingham H
Bristol City - Peterborough H
Burnley - Leicester V
Cardiff – Millwall H
Charlton – Derby County D
Middlesbrough – Blackpool H -
NagyDave
tag
Ezt el sem hiszem...QPR-on is gondolkoztam tegnap, de ma mégse tettem mixet, csak hétvégére tervezem...Bezzeg ilyenkor mindig jönnének a nagy szorzós meccsek, nem úgy, mint szombaton, mikor megtettem azt a lehetetlen szelvényt
Hétvégén amúgy egy szelvényen azért elfér a Sociedad
-
NagyDave
tag
Holnapra szerintetek érdemes lenne megtenni hendikepbe a Sunderland-et vagy a Newcastle-t? Ezen agyalok most
Vagy csak valamelyiket kombiba sima győzelemre?
-
NagyDave
tag
Boldog újévet Sportfogadók!
-
NagyDave
tag
Szelvényem holnapra
-
NagyDave
tag
Holnapra van pár jó meccs, NFL is lesz, azt is lehet pakolni
Szemezgetek is.
-
NagyDave
tag
Aztak**va, mit játszott az Arsenal
Most láttam az eredményt, mert eddig nem voltam gép meg tv közelben. Ez kemény. Ma se lettünk gazdagabbak, de így összességében örülök annak, hogy nyert az Arsenal
-
NagyDave
tag
Nekem is úgy néz ki, hogy bukta lesz a mai. Hibernian meg vezet a Celtic ellen...egész héten ezt emlegettem, hogy Hibernian-t kéne megtenni, de őket már kihagytam
Bár, úgy tűnik, hogy teljesen mindegy.
-
NagyDave
tag
Reading 1
Csak legalább legyen X
Messze van még a vége
-
NagyDave
tag
válasz
szpal17 #31543 üzenetére
Én nem látom a meccset, csak most így ahogy nézegettem, úgy gondoltam, hogy ők legyőzhetik a londoniakat.
(#31544) stefyY: Na, azért majdcsak összejön! Legalább nekem is jönne be a "kisebb" szelvény
Na, és látom, már jött is a Tottenham gól! Csak így tovább!
Ez meg is lesz így!
Csak akkor sz*rok be, ha mondjuk csoda folytán bejön az 54 ezres szelóm, mert ha ezt is megteszem rajta, akkor 114 ezer jönne úgy
De nem vagyok telhetetlen, tényleg, már az 54 ezer is csoda lenne
-
NagyDave
tag
Na, a mi egyik szelvényünkből kimaradt a Tottenham, de így is 54 ezer jönne
A másik ugyanaz, ahol hendisbe ment a Tottenham, azon meg 5500 körül jönne nyeremény
-
NagyDave
tag
válasz
leikomessi #31454 üzenetére
A mostani tippjeid jónak tűnnek, szerintem ez be fog jönni!
Sok siker hozzá!
-
NagyDave
tag
válasz
leikomessi #31452 üzenetére
Remélem sikerrel járunk ezzel a meccsel [is]!
Hú, nagy kár, hogy azt nem tudtad megtenni
Nem bánnám, ha most a MU és az Arsenal is kikapna, de legalább X legyen mindkettő
Csak ha már ezek jönnek, nehogy egy kis szorzóson menjen el, mert falnak megyek
-
NagyDave
tag
Mi meg ma papámmal ezt a 2-t állítottuk össze, közösen megy, holnap lesz feladva, csak dobok képet is, hogy ott legyen, mennyit lehet nyerni
[mert nem online megy a fogadás]
Na ez nem lenne semmi
Remélem, azért ez bejön, még ha ez sem feltétlen reális
-
NagyDave
tag
válasz
WaterWave #31345 üzenetére
Ja, ez elég jónak tűnik, szemeztem vele én is, ez reális.
Viszont én simán dobom a West Brom győzelmét
Ideje már néha ilyen idióta szelvénnyel próbálkozni 200-ért. Főleg ha az jut eszembe, hogy hány ilyen 200-assal jött volna akár 100 körüli vagy feletti nyeremény is, de persze akkor az ellenkezőjére tettem, a papírformára
Most meg gondoltam tényleg teszek egy ilyet, nem csak agyalok rajta. Próba-szerencse
-
NagyDave
tag
válasz
Shkiz0 #31336 üzenetére
Áá, pedig már elkezdtelek irigyelni
De egyébként is, mert ahogy látom ma kifogtad a jókat
Ja, necces volt, de legalább bejött, az a lényeg!Én se bánnám bármilyen necces is lenne egy jó szelóm, csak jöjjön be. Mondjuk múltkor mikor nyertem 1835-öt 200-ból, akkor én is majdnem agybajt kaptam az Atlético meccsén. Már csak az kellett volna, de durván kicentizték, mindenesetre a lényeg ott is az volt, hogy végül bejött
(#31337) stefyY: Én is hasonló idiótaságra készülök szombaton. Bár én csak 200-ért rakom a szelvényt, így azért nem vészes ha elmegy. Amúgy gondolkoztam, hogy teszek egy reális mixet is, ott 200-ból olyan 1100-1200 jönne.
-
NagyDave
tag
válasz
B-L-A-C-K #31326 üzenetére
Én is bedobom a West Bromwich-ot. Neked meg szépen jönne a pénz
Sok szerencsét hozzá!
Az én lehetséges nyereményem közel sincs ehhez, de már az is jó lenne, főleg, hogy néha elég bosszantó, ahogy elmegy 1 meccsen a szelvény
Vagy a "legbiztosabb" meccsen
Ezért csinálok most én is ilyen lehetetlen szelvényt, amit már itt tegnap emlegettem
-
NagyDave
tag
válasz
GabN73 #31216 üzenetére
Igaz, igaz
Szerinted Hibernianre van esély?
Az se lenne semmi az Aston részéről
De úgy látom a realitás is azt diktálja, ha a szorzókat vesszük alapul
Na, nekem meg szerintem marad az, amit feltöltöttem ide, csak megveret az Arsenalt
Vagy cserélném azt a Hibernianra, na már végképp nemtudom, fuuu
-
NagyDave
tag
Na, döntöttem. Ez a szelvény fog menni szombatra
Egy próbát tényleg megér
(#31209) GabN73: Még nem tettem meg, Arsenal-on el is gondolkoztam, egyébként is szurkolok nekik alapból
West Ham-et én is úgy akartam először, hogy X vagy V. Na, lehet kicsit még átvariálom
Köszi a jó tanácsot!
-
NagyDave
tag
válasz
GabN73 #31204 üzenetére
Köszi
Akkor lehet meg is teszem a Swansea-t hendibe meg simán a Tottenham-et
Meg kéne egy nagy meglepi. Talán West Brom?
Ez még jól is mutatna összegben, persze ha bejönne
De amúgy Stoke-ot is meg lehetne veretni, de szerintem kizárt, hogy most ne nyerjenek[de pont ilyenkor szokott lenni a nagy bukás
], persze bármi megtörténhet
-
NagyDave
tag
válasz
stefyY #31201 üzenetére
Én nézem a dartsot, de még annyira nem vagyok benne otthon
Egyébként én is csak hétvégére teszek. Szerintem a mai PL meccsek bizonytalanítottak el engem ennyire
Na meg a skót meccs is [Inverness
] Pedig jó a kínálat.
Vagy az lesz már tényleg, amit ezer éve akarok, hogy nagy melepetéseket megtenni 200-ért és akkor is vagy ugyanúgy bánkódok vagy nyerek egy rakás pénzt
Persze ez nem ilyen könnyen meg, de egy próbát megérhet
(#31203) stefyY :Na, hát köszi
Az szerintem mindenképp mehet, de arra nem mernék fogadni, hogy ki nyer. Szerintem teljesen háromesélyes meccs
Na, ahogy nézem, talán még a Hibernian-t lehet tenni hendibe Celtic ellen, de ez már neccesebb, de szerintem van rá reális esély
-
NagyDave
tag
Hülyeség szerintem is vakvilágba dobálni fel a pénzeket, ha nagyot nyer az ember, de nyerni kéne már egyszer nagyot
Egyébként vasárnap jó kis NFL meccsek lesznek
Azokra is lehetne tenni
Lehet egy szelvényt teszek szombat-vasárnapra
(#31196) b4sxe: Ezzel is csak egyet tudok érteni, már előbb is gondoltam, hogy írom, hogy aki 100 ezreket tesz, az nyugodtan ide adhatná nekem azt a pénzt, ha ő már csak kínlódik vele
Lenne helye annak a pénznek
-
NagyDave
tag
Szerintem se kitalálják
Egyébként agyalok, hogy merjek-e Sunderland - Tottenham meccsre tenni. Nem rossz formában van a Sunderland, de a Tottenham sem. Valamelyiket küldeném hendibe, de nem tudok dönteni. Ezért elkezdtem agyalni, hogy a Fulham - Swansea meccsen, hogy a Swansea-re teszek hendivel
-
NagyDave
tag
Na, elkészült a szerdai szelvényem
200-ért megy, remélem újra sikerül nyernem
042-Inverness CT - St. Mirren H 1,80
054-Dundee - Celtic V 1,26
060-Everton - Wigan H 1,55
078-Manchester United - Newcastle H 1,30
105-*(0-1) QPR - West Bromwich V 1,57
114-*(0-1) Reading - Swansea V 1,42
122-Sunderland - Manchester City V 1,57
131-*(0-1) Aston Villa - Tottenham V 1,31 -
NagyDave
tag
Na, megvan mára is a szelvényem, 200-ért
AS Roma - AC Milan - V
Bordeaux - Troyes - H
Valladolid - Barcelona - V
Fenerbahce - Karabukspor - H
NAC Breda - PSV - V1915 jönne, remélem sikerül ma is, bár ez talán kicsit neccesebb, mint a tegnapi
Igaz, tegnap meg a papírforma meccsek mentek nyögvenyelősen, de legalább jöttek
-
NagyDave
tag
Na, csak sikerült 200-ból 1800-at nyerni
Végre!
-
NagyDave
tag
Na, nekem már csak az Atlético kell
Tettem 200-ért öt meccset. Besiktas, Juve, PSG, Valencia jöttek
Remélem végre sikerül nyernem. Kicsivel több, mint 1500 jönne, de jó az 200-ból
-
NagyDave
tag
válasz
B-L-A-C-K #28846 üzenetére
Nem igazán. Közösen nyomattunk egyszer NHL-t, de igazából azokat én választottam, raktam is egy döntetlen, 6185-öt nyertünk 200-ból. De 200-ért, vagy 400-ért játszunk vagy játszik Ő, de 3-4 ezernél nagyobb nyeremény még nem volt, de hát nagy téttel nem is játszott eddig se ő, se én meg közösen se
-
NagyDave
tag
válasz
B-L-A-C-K #28841 üzenetére
Jó ötlet
Lebeszélem vele
Egyébként tippek gyanánt kifaggathatom néha, igaz közös mixünk általában elmegy, mint tegnap is. Amúgy akkor még bennem is volt olyan, hogy Osasuna hozza, mert akkor formában voltak, pedig én meg Barca-s vagyok. Így a csapatomhoz hűen dobtam rájuk a pénzt és buktam velük együtt
Múltkor például a Dinamo Kijev - Dinamo Zágrábon ment el a mixünk. Már örültünk, mikor a bíró befújta 1-0-nál a vendégeknek a 11-est a 94. percben
[Igaz, volt már olyan, mikor 2-0-ról 7 perc alatt rúgott 3-at a brazil csapat, amelyikre tettem, akkor hosszú idő után nyertem és meg is osztottam azt a sikert Veletek
] Amúgy imádom, hogy a meccseim 98%-a így megy el. EL nyerésem is múlt már fél percen nem is rég, meg VB selejtező is 1 percen és azon is jött volna 10k...
-
NagyDave
tag
válasz
B-L-A-C-K #28837 üzenetére
Angliában valaki meg is tette, és forintban átszámítva ha jól tudom 2 millió jött neki. Az a lényeg, hogy sokat nyert ezzel a 3 szilveszteri-újévi meccsel.Én is elrontottam egyszer rendesen. Papám mondta, hogy tegyem meg Zambiát az Afrikai Nemzetek Kupája döntőjében Elefántcsontpart ellen, aznap még az Osasuna-Barca-t hazaira [13,5-ös odds volt az Osasuna-ra
] és még volt egy, de arra nem emlékszek. Ügyesen mindnek az ellenkezőjét raktam meg, mert ugye hagyatkoztam a papírformára. Mind elment, de ha úgy rakom meg, ahogy mondja, akkor 200 forintból 120 ezret nyerek
Aktív témák
Hirdetés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Elektromos autók - motorok
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Assetto Corsa EVO
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P72 - i7-8750H I 40GB I 256SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest