Hirdetés
Aktív témák
-
giigz
veterán
Martin Adams V Anthony Fleet Lakeside Darts 2010 BDO [HD] Darts Fail
Hát ez nem gyenge
5:55-től jön a fail SPOILER:
Hogy lehet valaki ennyire béna?
Kétszer 1-et dob, utána elejti, majd jön egy tripla 1-es...
Közben az a halál komoly koncentrált fej...
Ahogy mondani szokták manapság, kiégtem
Bocs a sok szmájliért, de tényleg itt vigyorgok rajta...
-
anonymus89
addikt
De egy köcsög játékos ez a Stevenson....
Ugrott a mai mix is bravo
-
WaterWave
veterán
hearts se nyer ma
-
dJ Peer
aktív tag
Kosárnál melyik eredményt nézik? Rendes játékidőt vagy a hosszabbítást?
023 Jindrichuv Hradec - Usti nad Labem 85-81 (69-69) Hosszabbítás után
Én H-ra raktam. -
giigz
veterán
válasz
juliabrilke #32684 üzenetére
Ha szerettek veszíteni, akkor semmi probléma, ti tudjátok
-
giigz
veterán
Na vettem egy olcsó darts táblát, meg 3 nyilat
Hátha megtetszik ez a "sport", és akkor jöhet egy komolyabb tábla, meg persze majd Taylor bácsi legyőzése
-
anonymus89
addikt
Portugál 2. Feriense otthon 2. idegenben meg utolsó előtti az a nem semmi.
-
stefyY
őstag
-
Zoli9292
tag
Valaki tudna segíteni hogy unibeten, hogy működik ez a 10.000ft-os bónusz? Ez 100%-os bónusz tulajdonképp, vagy mennyit kell hozzá befizetni?
-
ingyen fogadást kaptam, ezért:
Belenenses & Hearts 5K -
juliabrilke
veterán
Valaki felvette a nagy darts meccset? Sajnos csak a felét láttam.
-
GabN73
addikt
válasz
juliabrilke #32670 üzenetére
Még jó hogy csak 500at raktam mind2 meccsre, amikor X volt, 1 percre rá mind2 meccsen gól.
Gyorsan ment egy visszafogadás, az jött. -
juliabrilke
veterán
Meccs bukta, pénzt kivettem, kuwaiti foci bekaphatja.
18k dec. 31 óta tisztán, lassan várható volt a bukta. -
joker93
csendes tag
Ezeken gondolkozom a hétvégére.
Még a Betis-en agyalok holnapig. -
pohár
félisten
szép volt Khimki, ez ingyen pénz volt +2-es hendivel 1,9-ért
-
L_YKing
addikt
válasz
juliabrilke #32662 üzenetére
Azért túlzásba ne essünk!
-
juliabrilke
veterán
Kuwait SC - Fahaheel SC
Én megrajzoltam szépen H-ra, meg első gólra is, illetve 2 gól fölött.
Mehet rá kocsi, ház, barátnő. -
janos1988
addikt
válasz
janos1988 #32276 üzenetére
Mától. És akkor all in mindig ha jön, nagyobb nyereményig. Minimum 2 maximum 4 eseménnyel.
-
b4sxe
aktív tag
Mikor lesznek már rendes fogadható események napi szinten ?
Utálom már, hogy a semmiből kell válogatni ...
-
L_YKing
addikt
válasz
leikomessi #32651 üzenetére
Azért nem gyp-s vagyok!!
Black: remélem megérkezik jövőhéten -
leikomessi
aktív tag
válasz
L_YKing #32647 üzenetére
Amelyik csapat eladja a meccset annak nem az ellenfél (jóval rosszabb anyagi helyzetben lévő csapat) fizet.
Hanem olyan szervezet, akiknek érdeke, hogy az esélytelenebb csapat sikere, vagy valószínűtlennek tűnő események jöjjenek egy adott meccsek. Ők jóval több pénzt tesznek fel ilyen eseményekre, mint amennyit fizetnek egy meccs manipulálására. -
L_YKing
addikt
válasz
B-L-A-C-K #32648 üzenetére
Tudom tudom persze , de nem hiszem pont most adnák el. Bár az espanyol hányadik helyen áll? Meg megfigyeltem , hogy most fog jönni a barcánka a góltalan időszaka. Sose szoktak 2-3 gólnál többet lőni télen. Lehet fáznak
el fogom olvasni
meg is rendeltem
köszi , hogy belinkelted! -
B-L-A-C-K
titán
válasz
L_YKing #32647 üzenetére
Az a baj te átlagos fejjel gondoskodsz ha tudnád mi megy a háttérbe meg köpni nyelni nem tudnál, neked is ajánlom olvasd el ezt a könyvet, kicsit megváltoztatja a gondolkodásodat. Ezzel persze nem azt mondom, hogy kikap 100%-ra mert lehet simán nyer, de csak úgy általánosan írtam ezt most, azaz mikor a legtutibb meccs simán elmegy gondolj ilyenkor arra nem véletlen, és rengeteg ilyen van sajnos...
-
B-L-A-C-K
titán
Na az év első szelója, kami szelója....
Mielőtt kérdezné valaki miért itt raktam ha neten,akkor az a válaszom rá: mert mindig leveszem a kártyáimról a pénzt, de az egyiken maradt 1100 Ft, és mivel Bet365/Betclick stb 1500 feletti utalást fogad el ezért maradt a szerencsejáték zrt...
-
WaterWave
veterán
paire 1.57-ért ekkora ajándék legyen?
ha jönne akkor a tegnapi chelsea bukót el is lehetne felejteni -
B-L-A-C-K
titán
Ez kamiba jó lehet hazaiba.
Miért is?
- Mint tudjuk ha első játszik az útólsóval leggyakrabban nem jön a papírforma.
- Az esélyesebb csapat vezeti a tabellát 9 ponttal simán eladhatják....~5x oddsért nem rossz szerintem...
-
stefyY
őstag
004 A. Dolgopolov - K. Nishikori 1.75 V
010 Szeversztal Cserepovec - Szpartak Moszkva 1.57 H
012 Dinamo Minszk - Dinamo Riga 1.62 H
015 Lörenskog - Sparta Sarpsborg 1.55 H
036 *(1-0) Hearts - Hibernian 1.27 HMegdobom 1k-val.
-
stefyY
őstag
Boldog Névnapot magamnak!
Megy mára egy triplázós, gyorsan válogatok, úgyis van KHL.
-
mocsokjohnny
csendes tag
hallottam már sokszor hogy valaki tippmixből él. egy kis kezdő pénz kell hozzá meg 1-2 meccsnél nem szabad többet tenni 1 szelvényre. mindenki rinyál, hogy mindig 1 meccsen megy el a szelvénye. tedd meg mindegyik meccset külön szelvényekre, és akkor nem olyan sokat, de legalább nyersz. mert megraktok pl 5 meccset egyszerre, és abból elmegy 1. vegyük úgy hogy mindegyik meccsnek 1,5 a szorzója. és mindegyiket megrakod egy ezressel. 4 meccs bejön, 1,5*4 az 6000 Ft, 1000 Ft plusszba vagy. ez változó persze, lehet hogy a 2,7es szorzós meccs jön be akkor már jóval több a plusz. de ha 5 meccsből 1 jön csak be akkor se gáz mert legalább maradt pénzed, és lehet hogy másnap szerencsésebb leszel és abból a maradék pénzből meg nyersz többet. próbáljátok ki ezt is. kedden buktam a liverpool miatt, tegnap váltottam taktikát. megraktam hogy everton nyer, 2,25ös szorzóval, 3000-el. a chelsea meccset éreztem hogy bukta lesz, nem raktam meg, ezt tegnapelőtt írtam egy fórumon: "2013. jan. 01. 21:23 |
holnapi chelsea meccs is akkora bunda lesz mint a ház.. most sokat nyert a chelsea, mindenki megpakolja és lesz egy döntetlen.. " -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Vangelis #32630 üzenetére
Hát igen tudom/gondolom mi nehéz, főleg a mostani helyzetben...Mondom nekem is majdnem 1 év volt míg találtam munkát. De nézegetni, keresgélni kell nem feladni... Ilyenkor meg szerencsejátékban nem szabad keresni az ideiglenes megoldást...Hanyagolni kell....
Hát igen ez gusztustalan az ilyen hogy másokon ha segít az ember és mikor te bajba kerülsz hirtelen eltűnnek...
-
Vangelis
félisten
válasz
B-L-A-C-K #32629 üzenetére
Sajnos nem egyszerű.
Itt a világ végén. Lépni meg nem tudom mert arra nincs keret.
Sajnos most azok sem tudnak segíteni akiket sokszor kihúztam a xarból. Nem kis pénzzel meg idővel.
De amikor te kerülsz xarba akkor valahogy nem csörög az a xaros telefon
Nah de még gondolkodom hogyan tovább....
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Vangelis #32628 üzenetére
Ilyenekkel ne foglalkozz, tavaly utolsó 3-4 hónapban én is 1 millió feletti várhatótól estem összesen, ami éppen hogy nem jött, 1 meccs kelett volna ezekre a szelókra. De mit kell ezzel foglalkozni már, elment kész ez van, ha úgy akarják a fentik hogy jöjjön úgyis fog...
Szerintem inkább próbálj keresni egy jó melót, ne erre alapozz...
-
Vangelis
félisten
válasz
juliabrilke #32627 üzenetére
Sajnos mindig egy picin múlik.
Ezt én inkább úgy mondom, hogy pech széria. Nincs mellettem fortuna.. ennyi>
-
juliabrilke
veterán
válasz
Vangelis #32626 üzenetére
+2,5 gól fölöttre nem szoktam fogadni, mert ahol érzem, ott szinte semmit szorzót adnak.
Új éve ellen azzal védekeztem, hogy dec. 31-én töltöttem fel megint a számlámat.
Azóta csak 3500Ft-ot buktam dartson, a többi jött. 39500Ft 10k-ból. Bár ilyen 4-es szorzós döntetleneket nem szoktam rakni mondjuk.
Mindenkinek más a taktikája.
-
Vangelis
félisten
válasz
juliabrilke #32625 üzenetére
Hát most a napokban ezeket tettem:
Tegnap:
194 Benfica - Aves: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,35 6 gól
200 Chelsea - QPR: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,45 1 gól amikor teszem akkor persze, hogy nincs gólzápor
219 Newcastle - Everton: Everton szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,25 igen1000 Ft
Eredő odds: 2,44688Tegnap előtt:
84 Southampton - Arsenal: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,58 2 gól nyaljonak sóóótttt!!
2000 Ft
Eredő odds: 1,5800082 Southampton - Arsenal 1. félidő eredménye H 4,45 1-1 öngóllal ... a félidő előtt
2000 Ft
Eredő odds: 4,4500030 Dornbirn - Salzburg V 1,48 1-2
33 Znojmo - Medvescak Zagreb V 2,13 1-1 kapják be!1000 Ft
Eredő odds: 3,1524033 Znojmo - Medvescak Zagreb D 3,95 1-1
35 Klagenfurt - Olimpija Ljubljana D 4,40 2-11000 Ft
Eredő odds: 17,38000Az a baj, hogy megfogadtam, hogy nem kellene nyomulni... de mondom új év új remény..
Kapják be!
-
juliabrilke
veterán
válasz
Vangelis #32622 üzenetére
Azt esetleg próbáltad már, hogy "csak" 1-2 meccset játszol meg, nagyon maximum 3-at?
Amióta fogadok ilyen 6-10 meccses fogadásokat szerintem 2-3 alkalommal tettem csak. Matematikailag nem nagyon jöhet be, illetve nincs akkora tudásom hozzá, hogy 10 meccset eltaláljak.
Bár látom sokan írják, hogy egy meccsen ment el megint a szelvény.
-
zolynet
veterán
válasz
Daniel Alves #32566 üzenetére
én most töltöm fel újra (3k), tavaly kezdtem újra ~szeptemberben azóta 5500ft bánta, nem egy olyan összeg ami földhöz ver, én kicsiben játszok, nem úgy mint sokan itt ... úgy vagyok vele hogy feltöltés után min 1 hónapig ki kell bírja, ha nem akkor sem töltök fel újabb összeget
-
B-L-A-C-K
titán
Ahogy nézegetem év első szelóje egy kami lesz, semmi olyat nem találtam amire érdemes lenne egy nagyobb összeget szánni...
-
Vangelis
félisten
Hát baxa meg megint egy meccs...
Nah még hogy új év új remény.
A két nap megmutatta, hogy nincs új remény.
-
föccer
nagyúr
Már megijedtél mi?
Kértem, hogy a régi rangomat kapjam vissza, ennyi.
Szoktam olvasgatni a topikot, bár nem játszom semmilyen fogadási játékot. Régebben pókereztem (hamár ezzel kapcsolatosan böfögtem be a topikba), de csak szórákozásból. Én voltam a klasszikus boldog fish a tóban, aki az élményért és a játékért játszott az 5 centes asztalon
üdv, föccer
-
A faszom kivan ezzel a rihes pókerrel is.
Fél óra alatt 2x szoptam be azzal, hogy utolsó lapra esett le a gyereknek a nyerő kártya.
1x 36$ 1x 25$ jöhetett volna.
Be is fejeztem, egy időre mindent,.úgy látom nekem most semmiben nincs szerencsém. -
Daniel Alves
őstag
Hmmmm....
-
szpal17
őstag
válasz
McCartman #32600 üzenetére
Hát ha elveszi 500 forintomat akkor vigye...egyelőre szerencsére nem volt nagyon ilyen se. Mondom nagy pénzzel azért, hogy ténylegesen ezzel nyerjek...áhh...soha.
Egy időben kíváncsi voltam hogyan nyomják ténylegesen nagyobb összeggel. Beléptem egy-két olyan asztalra ahol 500 euro fölött jártak. Elég gyorsan hullottak az emberek, de jöttek folyamatosan.
Elég szépen szakít ebből a fogadóiroda, szóval nekem szépen csepegtesse vissza az aprót...van miből. -
NyxNyxNyx
addikt
Mindenki tegye a Real 3.5 under-t, mert nagy tétes 3.5 overt tervezek rakni. Nincs a Real védelmében szinte senki.
-
NagyDave
tag
Az igen! Ez tényleg beteg dolog
De nagy gratula!
Na, azért ez se semmi
:
A 2012-es esztendőben utoljára egy pápai játékosunkat illeti a hét legügyesebb fogadójának
címe, aki 200 forintot kockára téve 371 000 forintot nyert, a következő, labdarúgásra
specializálódott szelvénnyel:
Huddersfield – Sheffield Wed. D
Hull City – Leeds H
Barnsley – Blackburn V
Bolton – Birmingham H
Bristol City - Peterborough H
Burnley - Leicester V
Cardiff – Millwall H
Charlton – Derby County D
Middlesbrough – Blackpool H
Aktív témák
Hirdetés
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest