Hirdetés
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- E-book olvasók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Igen, ez járt a fejemben.
Meg az, hogy sok lépéssel kell hátrébb menni. Mielőtt faanyagot veszünk az egész projektet az egyéni és társadalmi kultúrális térbe be kell illeszteni, különben azonnali bukás a végeredmény. Kicsit morcos is vagyok, mert miért kell nekünk tinyhouse? Nem vályog??
Hát vagy valami faházikó. Meg mire kell? Hová? Kinek? Annak a személynek mi a tudása? stb stb.Ühüm, beton kerülendő, tehát betontuskó.

De itt látható a videóban, hogy tényleg 2-4 millió egy ilyen projekt és 120 nap alatt megcsinálható. Vagy csinálod havi 2 hétvégén 2-3 éven át. Vagy ilyesmi. -
Vladi
nagyúr
Nem értem. Itt szempont, hogy a házikó mobilis legyen?

mod: látom mostmár. Igen, mobilisnek kell lennie. Ezt az alapkocepciót félreértettem. Akkor nem kell betonozni.
kellhet viszont egy jó nagy utánfutó. Vagy egyedi utánfutó, megerősítve, csak alapvázzal.Ilyenek 2-3 helyen is épülnek Magyarországon. Ha lesz konkrét építési terv, akkor utánanézünk.
-
Vladi
nagyúr
Ha nagyon muszáj, igen.
Egyébként nem akartam a témában belefolyni....
Nem akarok máris ünneprontó lenni, annyira én se vagyok bunkó.Okés, azért lássuk: 8 köb betont kb 1 milláért hoznak ki. De ennyi tutira nem kell az alapozáshoz, ennek fele elég. Ha magadnak kevered, akkor olyan 2-300-ból alapozásod már kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hát vagy valami faházikó. Meg mire kell? Hová? Kinek? Annak a személynek mi a tudása? stb stb.

kellhet viszont egy jó nagy utánfutó. Vagy egyedi utánfutó, megerősítve, csak alapvázzal.