Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
botkos
újonc
Sziasztok! Végig olvastam a fórumot de továbbra sem értem hogy tudom kihasználni a TIDAL MQA adta lehetőségeket. Bocs ha hülye kérdéseket teszek fel de még csak mostanság kezdett el a fülem is egyre igényesebb lenni. Szóval van egy erősítőm ami egy Pioneer VSX329. Mi a legjobb módja annak hogy a TIDAL-on keresztül MQA minőségben hallgassak zenét? Természetesen a megfelelő előfizum van hozzá. Elöszőr a Samsung smart tv-n keresztül szerettem volna PLEX-en keresztül de a PLEX ne m játsza át az MQA-t. Ha egy Samsung Galaxy S10-ről imdítom az app-ot és jack-en keresztül vmelyik digital bemenetre megy be az erősítőbe akkor azt kapom amit szeretnék? Mire kell a DAC? Az erősítőkbe van DAC beleépítve nem? Korábban olvastam, hogy LG telefonnal a legegyszerübb de ez csak akkor szükséges ha fejhallgatón keresztül hallgatnám?
Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
- iPad topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- World of Tanks - MMO
- Raspberry Pi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest