Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát akkor a 2.1-es Logitech x-230 helyett már inkább a Genius SP-HF1250X. Még olcsóbb is ráadásul. És emellett
odavágja hangzásban és teljesítményben is (2x20W RMS). Apámnak megvan ennek a kistestvére, az SP-HF350X (szintén fadobozos), és az szól olyan hangosan, hogy egy átlagos méretű nappaliba bőven megteszi, pedig az csak 2x5W-osnak van titulálva, és a kis teljesítménye ellenére a basszust is egész kellemesen nyomja.
De leginkább a használt Genius SW-5.1 Home Theater-t ajánlanám én is (ha nincs rá keret, hát várjál még akár pár hetet is, majd lesz...). Nézz körbe itt: [link]!
[Szerkesztve] -
Dictator^
veterán
kevés a keret? miért nem vársz egy kicsit és szánsz rá többet? pár ezerrel mondjuk használtam egy genius sw 5.1-et is vehetnél...és ennél sokkal jobb mondjuk, ph-n én 16ért adtam el az enyémet (összteljesitménybe 120w, 15center, 15-első kettő-hátsó kettő, és 45w a mélyláda..), sztem használtan, 16-18 között már kapsz..és az tényleg jóbban szól mint ez a creative..
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
Ennyi pénzért csoda hogy ennyit is kapsz, de 46W RMS nagyon gyér, és nem azért mondom mert nálam 100W-os mélyláda van.
Szánj rá kicsit többet, legalább 20-25k-t, elvégre egy hangfalrendszert sokkal tovább nyúzol mint akármilyen más hardware-t, és ha gyengén szól az sok fejfájást fog még okozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Háztartási gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Noctua NH-D15 chromax.black processzor hűtő,Intel és AMD foglalatra,gyári tartozékaival!
- KERESEK! iPhone 16 Pro Max 512 GB - 1 TB, fekete titán, nem szolgáltatós, 3 év garis, 100% akksi
- lga 115x és lga 1200 gyári hütések több darab
- Airpods 4 (ANC) - Garanciás 2026.02.12.-ig
- AMD Ryzen 7 5800X 8-Core 3.8GHz AM4 processzor,hibátlan működéssel!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest