Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
Re-Tech
aktív tag
Ha 70-ért tudsz szerezni S750-t akkor vedd meg azt. Jó ár érte.
Genius is egy jó alternatíva, azt aztán elég sok helyen meg tudod hallgatni, próbáld ki, lehet nincs is többre szükséged.
Cipelni tényleg könnyebb ezeket a PC-s szetteket, de mire ezt is összedrótozza az ember... -
Re-Tech
aktív tag
12 nm-re nem érdemes 5.1 fölé menni. 6.1nél a +1 hangszorónak pont a hátad mögött kéne állnia, a 7.1nél meg 2-nek kb tőled 60 fokos szögben. Géphez elég egy normális 5.1, házimozihoz meg már van rendszered ahogy látom.
Nem biztos, hogy érdemes S750-et venni, ha úgy is van egy jó házimozid, azon lehet zenét is hallgatni és ugye DVDzni is. Minek akkor kiadni 100 E-et csak a gép hangrendszerére? El kell döntened akkor, hogy melyiket preferálod. 2 komoly rendszer felesleges sztem 1 lakásba.
A számítastechnikai cuccok és elektronikus kütyük terén nem lehet 5 évre előre tervezni, de még 3-ra sem. Amekkora feljődés itt végbemegy, nem lehet tudni, hogy pl. az én esetemben mikor megy le a merevlemezes dvd felvevők ára egy elfogadható árszintre(40 ezer pénz), 6 vagy 12 hónap múlva (pl egy Panasonic, mert noname-et már ma is kapni annyiért majdnem). Amit meg gondolom 2 év múlva cserélhetek le egy Blu Ray meghajtóra... És a digitális műsorszórás még szóba sem került...
Én elégedett vagyok a Z-5300-ammal, ha többet akarsz tudni róla nézz bele a topicjába itt a pH-n (meg fogsz lepődni ki nyitotta) Hangerőben és tisztaságban nem lehet rá panasz, kicsit soványka a közép benne. Már nem kapsz 5300-at ha e mellett döntenél, van viszont 5400 és 5450 helyette, azok ugyanígy szólnak, csak más a körítés. De nézz szét a Logi honlapján, mert fejből nem vágom az utódok dolgát.
-
Re-Tech
aktív tag
5 évre előre nem fogsz rendszert vásárolni most 50-ért. Egy 1-est tegyél még elé akkor legalább sztem. De minimum S750, csak ahhoz meg nincs dekóder, ha nem tévedek.
Azt is vedd figyelembe, hogy a 7.1-hez már elég sok hangfal tartozik, azokat ha el akarod helyezni, akkor biza sok hely kell hozzá. Én 7.1-nek külön házimozi terem alatt nem látom értelmét.
Nézz körül még MM-okban, itt Fehérváron is ki van állítva egy darab.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest