- Hobby elektronika
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
bibimad
senior tag
Cserében egy ilyen:
IS7
2,4 cel.D
ATI 9200 128/128
40 giga winyó
2x256 ram
1,44 floppy
LG DVD író
ATX ház
és esetleg némi kp -
Lala77
tag
A láthatóságról meg ilyesmiről tudsz mondani valamit? Hogy honnan lehet nézni meg ilyenek..
-
gordn
tag
valami tuti ár az izzókról jó lenne...
a gk. vásárlás más téma...szerintem...
[Szerkesztve] -
Virág et.
senior tag
Nagyon ráizgultatok erre az izzócserére... mondtam, hogy nincs baja a TV-nek.
Olyan ez, mintha használt autó vásárlásakor azzal foglalkoznánk, hogy HA majd meghibásodik a váltó valamikor, AKKOR mennyibe fog kerülni a javítása...
Keddnél hamarabb nem tudok infót adni az izzó áráról.
[Szerkesztve] -
gordn
tag
UP!
először is.
az izzócsere ára engem is érdekelne.
most akarunk a vb miatt tv-t.... -
Csöves
őstag
OK!
53.1k és felcipeled a 10. re, ha nemjó a lift.
Nyugi jó -
Biriboyka
senior tag
Persze + dvd, házimozi...stb
53k és nem kell szállítani.
-
Csöves
őstag
Akkor az 52.1 vezet?
-
Csöves
őstag
52.1
-
Biriboyka
senior tag
Kapsz érte 52k-t
-
Picur-Yeti
csendes tag
PRivi ment árral
-
Virág et.
senior tag
Alakul...
-
Csöves
őstag
51K?
-
Biriboyka
senior tag
50k?
-
Virág et.
senior tag
úgy látom sokkoltam a csapatot....
Mondom elégedett lennék. De nem biztos, hogy nem adom oda olcsóbban, legfeljebb nem leszek annyira elégedett... -
Virág et.
senior tag
válasz
liquidmoon #17 üzenetére
Bocs, tényleg nem írtam meg.
Körülnéztem, a 42''-osak olyan 80-100e forint körül mennek használtan, az 50-60''-osak meg 140-200e magasságában. A két ársáv közötti összeggel én elégedett lennék. -
liquidmoon
aktív tag
Ára még mindig nicsen
-
Shapord
tag
...minden cucc be tud égni...
-
Virág et.
senior tag
No problem...
Plazmát ne akarj, azok beégnek, várj inkább az LCD TV-k áresésére..
Láttam már az ebay-en 150-200eurós plazmákat amelyeknek egyetlen hibája az volt, hogy a háttérben folyamatosan látszódott a milánói reptér menetrendje -
liquidmoon
aktív tag
Kb mennyi az ára? Lehet priviben is
-
Virág et.
senior tag
Mit is írtál korábban? Itt csak le fogják húzni a cuccot?
Te most vagy nagyon olcsón akarod megvenni ezt a TV-t, vagy ráérsz
Bár nincs kedvem egy hibátlan termék esetén elvinni a dolgot abba az irányba, hogy ''mi lesz majd ha egyszer meghibásodik'', de ne felejtsük el, ez nem egy dzsunka noname cucc (mellesleg francia gyártmány, van pár eu-s jogszabály az alkatrészutánpótlásra a gyártás megszüntetése utáni időszakra). -
<>jana<>
senior tag
vazeee.... nem rám licitáltak
pedig azthittem 35 ért az enyém lessz
-
Biriboyka
senior tag
-
Virág et.
senior tag
Alakul az ár
Nekem is van 100Hz-es, 72cm-es TV-m (Panasonic). Nyilván kontrasztosabb és nagyobb fényerejű, mint a Thomson. De azért hidd el, hogy rajzolni lehet a különbséget a Thomson javára, ha pld. házimozizol vagy meccset nézel...
Azért a 133cm képátló az brutális. A kép szélessége épp kétszer annyi, mint a 72cm-es normál TV-é (115cm).
izzó: nyilván cserélni kell majd egyszer, de most még van rajta kép.
Az árát majd megnézem, mert a 220e elég erősnek tűnik. Normál projektorokba sokkal olcsóbb manapság már, nem hiszem, hogy ebben valami különleges lenne.
[Szerkesztve] -
Biriboyka
senior tag
kiszerkesztve
szerk: hülye vagyok, azt kérdezem ami alinken van. Az a baj, hogy a projektorlámpáknak van egy bizonyos életartama. ( azt hiszm kb. 5000 óra ) aztán cserélni kell. Ez projektoronkén 220k környékén van. Ha belegondolsz, hogy egy 6 éves projektor mennyit ment akkor kiszámolhatod, hogy ideje cserélni lámpát. Így a tv-d a vételi ár+ cserébe kerül ami már lassan megközelíti egy normál csúcsminőségű tv árát. Nekem egy S..y-m van 100Hz-es, 72 centis, de szvsz ezzel jobban jártam mint azokkal az új projektoros tv-kkel!
Ha rám hallgatsz akkor valahol az apro-ban, vaterán hirdeted meg, mert ott több esélye van az ilyen cuccnak. Itt csak lehúznának!
50k-t adok érte!
[Szerkesztve] -
Virág et.
senior tag
Nem gondoltam volna, hogy ennyire nem érdekel senkit..
-
Virág et.
senior tag
Ennyiért meg sem mozdítom (majd egy mázsa)...
Viccen kívül: Köszi az UP-ot.
Tudom, hogy 350-400e körül már új plazmákat lehet kapni (igaz csak 105cm körüli méretben), tehát egy használt projektorosért túl sokat nem várhatok, de ha csak 20-30e forint körül menne el akkor inkább kigurítom a kertbe bulitévének...
[Szerkesztve] -
Virág et.
senior tag
VB-t nézni tökéletes...
-
Virág et.
senior tag
Van egy szép nagy Thomson Scenium 52RW76EW TV-m (52'' / 133cm, 16:9, 100Hz, 2 tuner, PIP, Dolby Prologic,..stb) . Kb. 6 éves lehet, akkor csúcsmodell volt.
Sajna túl sok helyet foglal, ezért elgondolkodtam az eladásán... vajon mennyit érhet ez manapság?
[link]
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged