- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
- 

Mosqu!to addikt Köszönöm mindenkinek a segitséget, elkezdtem állitgatni a gépet, de most valami gebasz van.Kilőttem csomó mindent, majd feltűnt, hogy az Fn gombokra nem jönnek be az ibm-es alkalmazások (hálózat kezelő, stb) és a thinkvantage gomb sem üzemel. Visszatettem a szerintem ehhez szükséges indítófájlokat, de még mindig nem hajlandóak működni ezek az alkalmazások. Szerintetek mi lehet szükséges hozzá? 
- 

Mosqu!to addikt Hi, A gépem vásárláskor egy előre telepített vistával vettem, melyre az összes hasznos és felesleges program fel volt már telepítve, azonban úgy érzem, hogy ezeknek legalább fele tök felesleges. A programok a következőek: Thinkpad Power Manager 
 BLOG
 On screen display
 synaptics pointing device
 Thinkvantage active protection system
 thinkpad easyeject ultility
 scheduler_proxy application
 maintenance manager
 thinkvantage productivity center
 message center
 thinkvantage access connections
 client security solutionMi feltétlen szükséges ezek közül, mi opcionális (az mire lehet hasznos) és mi tök felesleges? 
 Valamint még egy kérdésem lenne, hogy honnan tudom beszerezni a jogtiszta telepítőjét az oprendszernek? A notebookhoz nem kaptam ugyanis semmilyen cd-t/dvd-t, amin bármi is lehetett volna.
Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Sorozatok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő