Hirdetés
Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
Köszönöm mindenkinek a segitséget, elkezdtem állitgatni a gépet, de most valami gebasz van.Kilőttem csomó mindent, majd feltűnt, hogy az Fn gombokra nem jönnek be az ibm-es alkalmazások (hálózat kezelő, stb) és a thinkvantage gomb sem üzemel. Visszatettem a szerintem ehhez szükséges indítófájlokat, de még mindig nem hajlandóak működni ezek az alkalmazások. Szerintetek mi lehet szükséges hozzá?
-
Mosqu!to
addikt
Hi,
A gépem vásárláskor egy előre telepített vistával vettem, melyre az összes hasznos és felesleges program fel volt már telepítve, azonban úgy érzem, hogy ezeknek legalább fele tök felesleges.
A programok a következőek:
Thinkpad Power Manager
BLOG
On screen display
synaptics pointing device
Thinkvantage active protection system
thinkpad easyeject ultility
scheduler_proxy application
maintenance manager
thinkvantage productivity center
message center
thinkvantage access connections
client security solutionMi feltétlen szükséges ezek közül, mi opcionális (az mire lehet hasznos) és mi tök felesleges?
Valamint még egy kérdésem lenne, hogy honnan tudom beszerezni a jogtiszta telepítőjét az oprendszernek? A notebookhoz nem kaptam ugyanis semmilyen cd-t/dvd-t, amin bármi is lehetett volna.
Aktív témák
- Karácsonyi akció - MacBook Pro 13" CTO (Early 2015, i7 / 16GB / 512GB)
- HP Pavilion Gaming 15 144Hz, GTX 1660 Ti 6GB, 16GB RAM Dobozában, megkímélt
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Chieftec GPS-1250C (1250W)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest