- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Aktív témák
-
predy_
csendes tag
Hello!
IBM T40-be kellene 6cellás aksi, hol és mennyiért tudok ilyet legolcsóbban beszerezni?
Választ előre is köszi: predy -
predy_
csendes tag
Nekem azért kellene Atheros kártya, mert azzal tudom hostapd-vel linuxal access point-ként használni. Jelenleg ad-hoc megy a hálózat, meg Intel kártyával dobálja a kapcsolatot, bízom benne hogy Atheros-al stabil lesz.
http://madwifi.org/wiki/UserDocs/MultipleInterfaces
http://madwifi.org/wiki/UserDocs/HostAP
Albérletben T40 osztja az internetet, mivel egy DSL routerrel nem tudom megnézni kinek kell szólni ha belassul az internet, linux alól meg simán meg tudom nézni natmonitord-vel ki mennyire húzza a sávotBár egy OpenWRT-s router is lehet megoldaná a problémát
-
predy_
csendes tag
Köszönöm, közben utánaolvastam alaposabban én is, megtaláltam az általad linkelt hozzászólásban található bootolható image-t is, meg linuxos progit ami nvram-on keresztül átírja azt a bizonyos bitet. Nem tudom pontosan milyen Atheros kártya lesz, de remélem olyan amihez nem kell hack
-
predy_
csendes tag
IBM T40 gépemben szeretném az Intel 2100-es mini-pci wlan kártyát lecserélni egy Atheros chipsetes nem IBM kártyára. Lehetséges, vagy a gépem tiltakozni fog mondván nem IBM hardver van a gépben? (Olvastam ilyesmit neten, hogy csak IBM-el hajlandó menni)
-
predy_
csendes tag
IBM T40-hez hol tudok Part Number alapján alkatrészt rendelni?
Név szerint 91P8393 (ventillátor)
91P8399 (elülső műanyag fedőlap, touchpad nélkül)
Aktív témák
Hirdetés
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Nitro AN515-45 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest