Aktív témák
-
Lehet, hogy CCFL, akkor is nagyon szep, tul sokat nem foglalkoztam vele.
Aradozast? Hat, kb. a 10. Thinkpad, ami megfordul a kezeim kozott, mar megszoktam, en nem vennek magamnak mast, ha van ra mod.
T60 venti: 2.5 ev utan, napi 8-10 ora uzem. Csapagyas = alapjaraton is van egy kis kerrego hangja. Viszont ki fogjak cserelni garanciaban, ha minden jol megy.
-
T60-nal nem meglepo modon sokkal konnyebb, es legalabb annyira massziv megepitesu. A kepe gyonyoru (a T60-omnak SXGA+ kijelzoje van, de a kicsi gep kijelzoje sokkal szebb kepet ad, azt hiszem, LEDes hattervilagitasu). Hutese? Hat, nincs hangja, a T60-nak sem volt, amig nem volt csapagyas a ventilator. Webkamera nincs ebben.
Nagyon kicsit, de meg lehet mozgatni az akkut. Szerintem szuper kis gep.
-
Valaki nem tudja hirtelen, hogy T60-hoz es X200-hoz van-e kompatibilis dokkolo?
-
válasz
Shadowfax #1439 üzenetére
Hm, holnap. Nem nagyon latszik semmi, csak ha leteszem egy sima asztalra, akkor a bal sarkat lenyomva ''billen'' egyet a gep.
Egyetemi gep, szoval annyira nem aggodom, de biztos nem jo az alaplapnak.(Megjegyzem, attol, hogy most ugy tunik, ''igy maradt'', attol meg ez a legmerevebb vazu gepem ezidaig, a regit Thinkpadeket is veri a Rollcage vazzal szerelt T60..) -
Nagyon fura helyzet allt elo. Ugy tunik, mintha a T60-asom meghajlott volna. Ertsd: az egyik (bal elso) sarka alapesetben nem er le az asztalig. Minden gumitalp rendben van.
Arra tudok gondolni, hogy rendszeresen hordozom kinyitva, a sarkanal fogva, esetleg a magnezium vaz meghajolhatott egy hangyanyit. Mindenesetre gazos. -
válasz
Atlantis #438 üzenetére
Energiatakarékosság. Csak akkor kapcsolja ugye le, ha nem talál hálózatot? Valahol be lehet állítani, hogy mindig bekapcsolva tartsa...
Gombokhoz: mostmár értem, miért gond az angol bill...igazából nekem tökmindegy, mi van ráírva, mert teljesen vakon gépelek, de ha még nem szoktál hozzá, akkor macera.
Egyébként oké?
Aktív témák
Hirdetés
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- MIUI / HyperOS topik
- Bestbuy játékok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest