- Megválik a legfontosabb mérnökétől az Intel
- Házimozi belépő szinten
- Őszköszöntő hardverkeverék
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Projektor topic
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promotálja X3D-s CPU-it az AMD
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
bimbiri
tag
Szépjóestét mindenkinek!
Belefutottam egy Thinkpados problémába, de nekem idegen a terep így a szakértőkhöz fordulok, hátha tudtok megoldást és elkerülöm a hosszú szívást.
Adott egy Tp x301 Vista Business amin mappaszinkronizálást egy Win2003 szerver megosztott mappáira. Több különböző verziót próbáltam: user/local admin/domain admin felhasználóként több különböző mappát (végül már everyone full controll joggal rendelkezőt is). A szinkronizálás kezelő elvileg leszinkronizálta a mappát, offlineban meg tudtam nyitni a fileokat. De a következő szinkronizáláskor ASSERT-hiba üzenettel sikertelen szinkronizálást jelzett. És az áltlaam létrehozott fileokat nem is rakta fel a hálózati mappába.
Ugyanezen műveletett egy másik konkurens gyártó szintén Vista Business oprendszerrel telepített gépén minden gond nélkül meg tudtam csinálni. Csak jelentéktelenebb szoftverkörnyezetbeli eltérések vannak köztük.
Ebből gondoltam, h esetleg a Vantage beállításai között kellene keresgélnem a megoldást.
Kérdésem: találkozott valaki hasonló problémával? Esetleg tud megoldást rá?Előre is köszönöm!
Aktív témák
- Airsoft
- Építő/felújító topik
- Megválik a legfontosabb mérnökétől az Intel
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Házimozi belépő szinten
- Őszköszöntő hardverkeverék
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nem lesz Xiaomi 16
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS Érintő kijelző I7-8650U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS Érintő kijelző I7-8650U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Vivobook X1403ZA 14" 3K OLED i5-12500H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3466
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest