Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Chaos Zero Nightmare
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
bimbiri
tag
Szépjóestét mindenkinek!
Belefutottam egy Thinkpados problémába, de nekem idegen a terep így a szakértőkhöz fordulok, hátha tudtok megoldást és elkerülöm a hosszú szívást.
Adott egy Tp x301 Vista Business amin mappaszinkronizálást egy Win2003 szerver megosztott mappáira. Több különböző verziót próbáltam: user/local admin/domain admin felhasználóként több különböző mappát (végül már everyone full controll joggal rendelkezőt is). A szinkronizálás kezelő elvileg leszinkronizálta a mappát, offlineban meg tudtam nyitni a fileokat. De a következő szinkronizáláskor ASSERT-hiba üzenettel sikertelen szinkronizálást jelzett. És az áltlaam létrehozott fileokat nem is rakta fel a hálózati mappába.
Ugyanezen műveletett egy másik konkurens gyártó szintén Vista Business oprendszerrel telepített gépén minden gond nélkül meg tudtam csinálni. Csak jelentéktelenebb szoftverkörnyezetbeli eltérések vannak köztük.
Ebből gondoltam, h esetleg a Vantage beállításai között kellene keresgélnem a megoldást.
Kérdésem: találkozott valaki hasonló problémával? Esetleg tud megoldást rá?Előre is köszönöm!
Aktív témák
- Precision 5540 15.6" 4K OLED i5-9400H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe gar
- Samsung Galaxy Book 5 360 / Ultra 7 256V / 16GB / 512 SSD / FHD touch OLED / Wifi 7 / dobozos
- Dell Precision 7670 4K+ OLED Touch / i9-12950HX 16C / 32GB D5 / 1TB G4 / A2000 8GB / IR / HU tervező
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- Alcor Snugbook Q1411 fehér laptop
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest