Keresés

Aktív témák

• krece

csendes tag

válasz sssent #1705 üzenetére

Köszi a választ!

Az R-ekre és a Z-kre alapvetően csak 1 év van, de lehetőséged van kiterjeszteni 3 évre. Kb. 40K, és 1 hónapod van rá, ha jól rémlik. De érdeklődj utána a részleteknek!

Értem. Viszont ha kifizetek +40k-t a garancia kiterjesztésére, akkor már bőven az eredeti ár fölött vagyok, egy R60-as gép esetében. Ügyes...

Az R nyilvánvalóan sokkal rosszabb vétel.

Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de a garancián kívül miért rosszabb vétel?
    A paraméterek tekintetében csak a bill. segédfény hiányában látom a különbséget, de gondolom van más különbség is. Tényleg hetek óta olvasom a topikokat, csak sokáig más gépek is benne voltak a pakliban, szóval az egyéb különbségek az R és a T sorozat között még nem derültek ki számomra.

Ha a 14-es kijelző is SXGA+-os, akkor én azért megtartanám a T-t.

Szerintem ránézésre 1024x768 volt a képernyő felbontása, de ezt már nem is néztem meg konkrétan, miután kiderült a többi turpisság. Gyorsan kikapcsoltam a cuccot, nehogy az legyen a gond, hogy sokat használtam :(

A következő gépet meg ezek után bekapcsolnám a helyszínen. A windows elég gyorsan feláll rajta, majd az eladók szépen kivárják, úgyis ott vannak egész nap.

Így lesz, a fene vigye el. Most már verem a fejem a falba, hogy nem ezzel kezdtem, de egyrészt nem foglalkozom jó ideje hardverekkel ilyen szinten, másrészt meg sem fordult a fejemben, hogy ilyen megtörténhet...

amúgy azt nézted, hogy a lenovo jótállási jegyén szereplő konfig mennyire fedi a valóságot? Csak a honlapon vannak hülyeségek (pl.: CPU esetén ellentmondás a cím és a leírás között), vagy teljesen összekeverték a gépeket?

Hát ez az... A boltban csak azt néztem a garijegyen, hogy tényleg 3 év-e a garancia. Aztán itthon vettem észre, hogy nem stimmelnek a paraméterek a garanciajegyen. Mert ugye a dobozon, a gépen ennek nincs semmi nyoma. Szóval f*sz voltam, nem kérdéses, de ennek ellenére azt mondom, hogy alapvetően a bolt hibája az egész.
    Még egyszer köszi a választ, nyitásra ott leszek náluk és körültekintőbb leszek...

Aktív témák