- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Valami baja van a tápomnak
- Melyik tápegységet vegyem?
- Otthoni időjárás-állomás
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Nand_i
tag
Hello,
teszt céljával felraktam én is. Első lépésként nézd meg a windows update-et, onnan jött le néhány frissítés. Utána goto Lenovo support oldal, és töltsd le a következőket (vista-s valtozatban, mikor néztem még nem volt 7 driver): hotkey driver, ultranav driver + ultranav util, acpi power management driver, active protection system, battery maximiser and power management features. Ennyivel kb el kellene, hogy tűnjenek az ismeretlen dolgok (illetve ha van ujlenyomat olvasód akkor szedd le azt a drivert is), de még van lan+modem driver vista alá, én azokat is felraktam. Ja és esetleg wlan driver. Nálam ezek vannak fenn, egy dolog kivételével működik is minden, ez az egy dolog pedig a wlan ki-be kapcsolás fn+f5 segítségével. Erre valakinek van ötlete? Fn+f12re megy a hibernálás, ezért szerintem nem az van, hogy nem ismeri a kombinációt.
Aktív témák
- Ford topik
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videó stream letöltése
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged