- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
Crow
tag
válasz
Dottore
üzenetére
Éltem vele. Már kb. két hete szervizben van, pénteken megyek érte.
A legnagyobb gond az, hogy a szervizes kollega azt állítja, hogy ő nem lát semmilyen hibát a kijelzőn :S
Mondja ezt annak ellenére, hogy részletesen leírtam + telefonon is elmondtam neki, a hiba leírását, és hogy hogyan tudja biztosan előhozni.
Szerinte egyébként ilyen hibát az is okozhat, hogy nem az eredeti XP downgrade DVD-ről telepítettem a rendszert, hanem saját hagyományos XP-CD-ről, méghozzá azért, mert a lenovo weboldalán nem hozzáférhető minden extra szoftver, ami a downgrade DVD-n eleve rajta van. (Ezért próbáltam kérni tőletek korábban a downgrade DVD-t) Szerintem ez már csak azért is baromság, mert az előző hsz-emben említett srácot megkérdeztem, és neki pl.: downgrade DVD-ről telepített xp-je van, mégis jelentkezik nála a hiba. De másik ellenpéldaként tudok olyan fórumtársunkról, aki szintén "homemade" XP-t használ a T500-asán, és neki tökéletesen működik.Ezért kértem a Ti segítségeteket, mert úgy látszik, a szerviz még segítséggel is képtelen ezt megoldani...
Egyébként mellékeltem nekik is a videót és a képet, hogy lássák, mit kell keresniük a képernyőn. Mikor kb. harmadjára szólt a szervizes srác, hogy nem találja a hibát, megkérdeztem tőle, h egyáltalán megnézte-e az illusztrációt, amit küldtem (mindezt persze normális hangnemben, segítő szándékkal). Erre a következő "választ" kaptam: azt bárhonnan le is tölthettem...
Ennyit a szervizről.
Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen processzort vegyek?
- Google Pixel topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- MacBook AIR 13,6 M4 CHIP! 8 ciklus!! 16GB/256GB SSD. Magyar! 2026 június 8-ig Apple garancia!
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 16/1TB RADEON PRO 5300M, US BILL, Üzletből, Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő