Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Shadowfax #7190 üzenetére
Nekem nem nagyon hiányzik a dokkoló, főleg hogy pótaksit is akarok hozzá, az meg a helyére megy. DVD írót már vagy 1 éve nem használtam, mert kicsi a kapacitása és lassan ír. Floppy célokra pendrive (16GB), archiválni, tárolni meg külső vinyót használok. A T61-es íróját kb 2x használtam, azt is inkább csak próbaképp. Külső monitorra se nagyon van szükségem, ahhoz van asztali gép is.
Mást nagyon nem tud egy dokkóló. Ja de, serial meg lpt portok - nem használom; az usb meg épp elég a 3, gyakorlatilag csak egeret meg külső vinyót kötök a gépre. Nem mondom hogy nincs akinek jól jöhet, de az nem én vagyok.
Na akkor ha tuti a 3 év a bolt bohóckodástól függetlenül is, akkor megnyugodtam. Kell a 3 év, de pont ott írtak 1 évet ahol a legolcsóbb a cucc, ilyen 30-60k-s árkülönbségek mellett azért nem mindegy.
Aktív témák
- Asus ROG STRIX G713RC-HX180
- Acer Predator Helios 300 (felújított)
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged