Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
karesz501 #4208 üzenetére
én abból a (legtöbb embernek magától értetődő) feltevésből indultam ki, hogy utólag nagyon nehéz hozzá recovery lemezt szerezni (gy.k. lehetetlen), anélkül meg megoldhatatlan egy már nem eredeti oprendszerrel ellátott, legyalult vinyón a recovery partíció helyreállítása. ja bocs, hogy nem fejtettem ki bővebben, a fél topik erről szól, ha visszaolvasol. én annak idején megtettem, hidd el, érdemes.
te erre belekötöttél. ki ért félre kit? nem sopánkodás kérdése... te osztottad az észt. kár, hogy nem nyert.
"IBM-nél szintén lehet érdeklődni nem kell hozzá tuti összeköttetés, hidd el, csak egy telefon
" - így van, ha garanciális volt a géped, régebben lehetett tőlük venni aranyárban. nem nagy dolog, végül is... ingyér biztosan nem osztogatnak már régóta.
szerintem gondolkozz még egy picit a témán.
és gyere TP-talira.
mod: mellesleg nagyon nem tudod, hogy mit érzek (az előző, még bőven garanciális T60-oddal
). elvagyok IBM-es oprendszer nélkül is, a driver-eket gond nélkül leszedem, pusztán tisztább, szárazabb, jobb érzés, ha van hozzá recovery lemezem.
Aktív témák
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged