Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik
- …és akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
karesz501
üzenetére
én abból a (legtöbb embernek magától értetődő) feltevésből indultam ki, hogy utólag nagyon nehéz hozzá recovery lemezt szerezni (gy.k. lehetetlen), anélkül meg megoldhatatlan egy már nem eredeti oprendszerrel ellátott, legyalult vinyón a recovery partíció helyreállítása. ja bocs, hogy nem fejtettem ki bővebben, a fél topik erről szól, ha visszaolvasol. én annak idején megtettem, hidd el, érdemes.

te erre belekötöttél. ki ért félre kit? nem sopánkodás kérdése... te osztottad az észt. kár, hogy nem nyert.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"IBM-nél szintén lehet érdeklődni nem kell hozzá tuti összeköttetés, hidd el, csak egy telefon
" - így van, ha garanciális volt a géped, régebben lehetett tőlük venni aranyárban. nem nagy dolog, végül is... ingyér biztosan nem osztogatnak már régóta. 
szerintem gondolkozz még egy picit a témán.
és gyere TP-talira. 
mod: mellesleg nagyon nem tudod, hogy mit érzek (az előző, még bőven garanciális T60-oddal
). elvagyok IBM-es oprendszer nélkül is, a driver-eket gond nélkül leszedem, pusztán tisztább, szárazabb, jobb érzés, ha van hozzá recovery lemezem.
Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Macska topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Victus 16-r0013sl 16.1" FHD IPS i7-13700H RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Predator Helios Neo 16 (PHN16-71) 16" QHD+ IPS i9-13900HX RTX 4060 16GB 1TB magyar vbill gar
- Bontatlan! Csere-Beszámítás! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Asus ExpertBook B1403 Core i7 notebook bontatlan dobozában eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB SSD/Súly 0.966,5kg
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Byski Áramláskijelző.
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

és gyere TP-talira.