- Apple MacBook
- Philips LCD és LED TV-k
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Felirat égetés filmre !!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Shadowfax #3019 üzenetére
Jóvanno, félreérthetően fogalmaztam. Valóban, magas labda volt, én se hagytam volna ki. Mentségemre, ezt teszi két heti, pihenőnap nélküli munka. Teret hagyok, hogy le lehessen rám csapni...
Tisztában vagyok a ténnyel, hogy 1. nem a PH! körül forog az informatikai világ (pedig de jó lenne
- de azért jó eséllyel Magyarországon és a PH!-közösségben is megtárgyalják a jelentkező hardverhibákat), 2. a TP-fórumon lévőknek nagyrészt TP-gépeik vannak.
(És magamnak köszönhetem, ha úgy fogalmazok, hogy tökéletesen belém lehet kötni. Én se tennék másképpen, ha hasonló labdát kapnék...
)
Akkor úgy fogalmazok, se HP, se Dell, se Acer-fronton nem találkoztam a jelenséggel, az alapján, amit az itteni fórumokon - szorgos visszaolvasással is - olvastam. (Az Asus, a Toshiba és a Sony nekem kiesik (nem gondoltam soha arra, hogy tőlük vegyek gépet, mert általában drága nekem), az MSI-notikat csak újabban figyelem, a többi gyártó meg szóba se nagyon jöhetne nálam.)
Egyébként gonosz vagy. Mármint a többi márka gépeivel szemben. De miért?
Aktív témák
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest