Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- ZIDOO médialejátszók
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- OLED TV topic
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
Sipi
addikt
[OFF]Köszönöm!
Külön köszönöm gratulációd. Azért olyan vadul nem állítgattam... A teszt eredménye csak annyit hozott, hogy _alaphelyzetben_ fogyaszt olyan 12-13W-ot, az összes többi mágia ezen csak alig változtat. Bütykölőknek egyesével is lehet állítgatni, ki is próbáltam, de egyszerűbb _egy_ darab programra bízni az összes energiagazdálkodási trükköt.
Jelenleg egy XP is fityeg a gépen, ez alapján gratulálj még egyszer: igaz, hogy az XP-n átlagosan csak kicsivel fogyaszt többet, mint Linux alatt, de időnként felmegy akár 18W-ra is. Holott csak ültem és néztem a gépet. Tehát az átlagos fogyasztás valamivel többre jön ki.
Egyébként az eredeti tulaj anno 1 órát mondott átlagos akkuidőre, nálam másfélre ment fel. Hiába azonos kb. a két átlagfogyasztás, egy viszonylag gyenge akkut (még ha csak rövid időre is) 18W-tal terhelni túlzás.Engem akkor is meglepett a dolog. Ez a processzor még nem igazán energiatakarékos, a mai metódusok jó részét nem ismeri. Kb. annyiban merül ki, hogy gyors és lassú, az alrendszer részeit sem lehet teljesen kikapcsolni, ha nem használod. Egy mai gépen, ha nem használod az USB-t, a Bluetooth-t, lekapcsol. Wordözés közben alig pár dolog működik a gépben. Ehhez képest azért fura dolog.[/OFF]
Más. Ha jól emlékszem, Te irkáltál anno utángyártott akkukról. Milyen tapasztalatod van velük? Mennyivel halnak korábban? Mennyire melegszenek?
Sipi
Aktív témák
- Mint az ÚJ - ÉRINTŐS Lenovo T14 gen5 (Ryzen 5 Pro 8540U) laptop 36 hó GARANCIÁVAL eladó!
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Lenovo Y720-15IKB gamer notebook
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő