- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
válasz
tomcraft29 #1124 üzenetére
Az angolnyelvű ThinkPad fórumon másoknak is van ezzel problémája...[link]
Két dolog van: vagy az a gond, hogy az átállás miatt még nem minden típushoz elérhető a System Update 2.0, vagy pedig nézd meg a Vezérlőpult - Internetbeállítások - Kapcsolatok - LAN beállítások - Proxykiszolgáló használata - melletti kis négyzet nincs-e bepipálva véletlenül (úgy, hogy cím nincs is beírva). Ha igen, akkor szedd ki a pipát, s akkor állítólag műxik.
Ezt a ''mester''-ezést légyszí, ne. -
Shadowfax
addikt
válasz
tomcraft29 #1118 üzenetére
Nos, olyan, hogy System Installer olyan nincs ThinkPadeken, azt Software Installer-nek hívják.
A System Update 1.0 szerintem a Software Installer elődje volt, ennek utódja a System Update 2.0. Ahogy a korábbi linken olvashattad, a Software Installer még egy darabig frissít párhuzamosan az új System Update 2-vel, de ez utóbbi aztán teljesen felváltja az előbbit. [link]
Ebben az átállási időszakban adódhatnak gondok a frissítéssel, de ha legalább az egyik jól műxik, nem kell aggódni.
- System Update: BIOS-t, stb frissíteni...
- System Installer: ezzel pedig programokat
Ahogy előbb írtam, ez ugyanaz a program, csak az egyik egy korábbi változat, s mindkettő frissített BIOS-t, drivert, stb., ilyen különbségek, hogy az egyik csak BIOS-t, a másik meg a progikat frissíti, nincsenek köztük. -
Sipi
addikt
válasz
tomcraft29 #1115 üzenetére
Az oké, hogy a routert azóta nem piszkáltad, de közben kicserélted a frissítő programot. Az pedig lehet, hogy más portot használna...
Főleg, hogy a régi program megy rendesen, és csak az újjal vannak gondjaid.
Sipi -
Shadowfax
addikt
válasz
tomcraft29 #1115 üzenetére
Ja, csak most láttam, hogy az előző hsz-t szerkesztetted.
Kérdés: minek kell kétfajta IBM-es szoftverfrissítő a gépre?
Nekem a Software Installer behalt teljesen, le is szedtem a gépről. -
Shadowfax
addikt
válasz
tomcraft29 #1113 üzenetére
Tűzfalad nem fogja le?
Aktív témák
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- sziku69: Szólánc.
- Drón topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- Filmvilág
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14" M2 Pro (16/512GB) megvigyázott állapotban, MDM
- MSI Thin A15 gamer laptop, Ryzen 7 7735HS, RTX 4060, makulátlan állapotban, 2028-ig garanciával
- ASUS ROG Flow X13 2-in-1 gamer laptop, Ryzen 7 5800HS, GTX 1650 minden gyári tartozékával
- gyakorlatilag ÚJ Apple Macbook Pro M4 Pro Chip 512/24 Space Black 1OO% ! még 18 Hó Jótállás
- Dell precision 7530 laptop
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U - Akció! 2025.10.22-ig csak 120.000ft!
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő