Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Tim82
félisten
Egy szóval nem említetted, külön végignéztem most a hozzászólásaidat, a két BT-s mobilt mondtad, hogy T-s. T-ék emlékeim szerint Globetrotter gyártmányú web'n'walk stick-et adnak, mint USB-s cuccot.
De nem kötekedésből mondtam, csak megjegyzem. Még csak azt sem tudom a leírásod alapján, hogy melyik USB-s Huawei modem (pedig nyilván valamennyire felismeri a Win, mint eszközt).
Azért kérdezem, mert ez az a rész (a mobilnetes modem), ahol én tudtam volna segíteni. BT-s telefonon keresztüli kapcsolódásnál nem, de nem is feltétlenül ugyanazon probléma miatt nem tudsz BT-n keresztül és az USB-s modemen keresztül kapcsolódni.
Jelzem, lehet, hogy hülye kérdés, de más bluetooth eszköz normálisan működik az R61i-vel?
-
Susnyak
csendes tag
Nekem is R61i-m van és amikor megvettem ugyanilyen problémával szembesültem. A gondot nálam szoftverfrissítés oldotta meg. Minden XP frissítést feltelepítettem, de ha jól emlékszem akkor az Access Connections vagy a vezérlők egyik újabb verziójának telepítése után lett jó a csatlakozás. Nem az AC-t használom a hálózatkezelésre hanem a natív XP-s felületet de valamiért mégis ennek a frissítése segített. Szerintem megér egy próbát.
-
Sipi
addikt
Az baj, mert erre a hibára egyetlen értékelhető találatot kaptam, az is INVALID_CANCEL_OF_FILE_OPEN. Kis eséllyel RAM-időzítés, hatalmas eséllyel driver-probléma lehet (szó szerint szarul van megírva).
Azt próbáld meg, hogy lepucolod a mobilos cuccokat, és csökkentett módban próbálod telepíteni (ha engedi). Próbálj régebbi drivereket is, nem biztos, hogy az újabb jobb. A mobilnetes cuccok annyi hw-alrendszert használnak, hogy a hiba akár az USB-vezérlővel is lehet.
A BSOD képen ez a fileopen nálad is a hibaüzenet?
Sipi
-
Shadowfax
addikt
Fontos lenne tudni, hogy milyen hibával áll le a gép. A BSOD utáni azonnali restartot így kikapcsolhatod: Vezérlőpult - Rendszer - Speciális fül - Indítás és helyreállítás Beállítások: Rendszerhiba: automatikus újraindítás elől pipa kiszed.
Driverhiba lesz. Esetleg valamilyen fontos hotfix nincs fent.
Aktív témák
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- sziku69: Szólánc.
- Drón topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- Filmvilág
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14" M2 Pro (16/512GB) megvigyázott állapotban, MDM
- MSI Thin A15 gamer laptop, Ryzen 7 7735HS, RTX 4060, makulátlan állapotban, 2028-ig garanciával
- ASUS ROG Flow X13 2-in-1 gamer laptop, Ryzen 7 5800HS, GTX 1650 minden gyári tartozékával
- gyakorlatilag ÚJ Apple Macbook Pro M4 Pro Chip 512/24 Space Black 1OO% ! még 18 Hó Jótállás
- Dell precision 7530 laptop
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő